Včeraj so Celjani gostovali v Kidričevem in zabeležili novo zmago ter zadržali priključek z Mariborom in olimpijo. S fantastičnim zadetkom je za vodstvo poskrbel kapetan Mitja Lotrič.


“Redko se nam dogaja, da iz standardnih situacij imamo neko prednost na igrišču. Danes se je tudi to zgodilo, fantje so odigrali disciplinirano tekmo. Podoba ekipe je bila spodobna, učinkovita, imeli smo še nekaj prehodov, lahko bi se zadeva tudi zakomplicirala na koncu, ampak čestitke fantom za zelo pomembno zmago,” je po zmagi dejal trener grofov, Dušan Kosič.

Nadaljeval je o včerajšnjem nastopu kapetana: “Od kapetana to pričakujemo, zadnji dve tekmi nas je razvadil, da zmeraj nekaj naredi. Zadnji dve tekmi sta bili malce bolj pasivni, ampak danes je iz ne vem kje potegnil to potezo, ki nam je zelo olajšala delo. Čestitam mu na tej podobi.”

“Mi se bolj borimo s tistim, kar že tri leta počnemo. Radi bi se uvrstili v evropske pokale. To je nekako osnovni cilj, nikoli ga nismo skrivali, vedno se nam je nekako izmikal. Šest krogov je še do konca, vesel sem, da smo pokazali to podobo po dveh malo slabših momentih, zato je toliko bolj pomembno, da fantje ne pozabijo, da znajo igrati nogomet,” je še dejal Kosič o načrtih Celjanov.

VIDEO: Evrogol Mitje Lotriča!

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Aluminij slavil sredi Stožic

Zadnji dvoboj 33. kroga Prve lige Telekom Slovenije je bil odigran v Stožicah, vodilna Oli…