Včeraj so nogometaši Celja prišli do zmage z 2:0, nasproti so stali velenjčani. Čeprav rezultat kaže drugače, so Celjani morali garati za nove tri točke. Da so grofje ostali brez prejetega zadetka, je bil zaslužen razpoloženi vratar Celja Matjaž Rozman.


“Super pomembna zmaga, težko prigarana. Velenje, o kar smo vedeli že pred tekmo, Velenje se je izkazalo za dobrega nasprotnika. V nekaterih sitaucijah smo viseli, imeli smo zelo razpoloženega vratarja, ki je odlično opravil svoje delo. Znali smo izkoristiti tisto, kar smo si priigrali, dosegli dva gola in dosegli pomembno zmago. Ne delamo si utvar, vsak nasprotnik je zahteven in zelo pomembno, da smo uspeli zmagati,” je po zmagi dejal trener Celja, Dušan Kosič.

“Iz tekme v tekmo nam bo težje, ampak imamo kader. Tudi fantje, ki so prišli v igro, so bili motivirani. Lepo je biti v zgornjem delu, ampak ne delamo si utvar. Zdaj imamo dve težki gostovanji, potrebno bo strniti vrste in pokazati še bolj ekipno igro in seveda imamo tudi mi še nekaj rezerve,” je za klubsko spletno stran dodal za konec.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bo Vukušić izbrisal skoraj 30 let star rekord?

Ante Vukušić v zaključku sezone še naprej briljira. Hrvaški napadalec je včeraj proti Ruda…