Nogometaši Kopra so v izjemni formi. Varovanci Mirana Srebrniča, ki je v preteklosti vodil tudi Gorico, so pred reprezentančnim premorom zmagali tudi v ljubljanskih Stožicah in se na dvotedenski odmor odpravili na najboljši možen način. Tokrat bodo Koprčani na Bonifiki gostili primorski derbi proti Gorici.


Tekme med Koprom in Gorico imajo vselej poseben naboj. Koprčani na zadnjih tekmah v PLTS kažejo pravi obraz. Koprčani so po zmagi nad Olimpijo zasedli visoko tretje mesto na lestvici. Nogometašem Gorice bo tako na jutrišnjem derbiju izjemno težko, a se vseeno nadejajo ugodnega rezultata.

Pred drugim letošnjim obračunom z obalnim klubom je za spletno stran spregovoril branilec Gorice Matteo Tomiček“Na treningih smo se posvetili nekaterim tehničnim segmentom igre, še dodatno smo zvišali intenzivnost, saj lahko le, če daš vse od sebe, kasneje pričakuješ, da se ti bo vloženi trud vrnil na tekmah. Verjamem v ekipo. Nimamo se česa bati, saj sem prepričan, da v zaključek leta vstopamo dobro pripravljeni. Pričakujem trdo tekmo, saj je Koper zelo izkušena ekipa. Imajo veliko individualne kvalitete, poleg tega pa so trenutno v dobri formi. Kljub temu cilj ostaja tak kot vedno. Na vsaki tekmi gremo na zmago. Naša pozornost mora biti primarno usmerjena v lastno igro. Dokler bomo mi odigrali tako, kot znamo, bo vse v redu.”

Srečanje v Kopru, ki bo odigrano v večernem terminu, je bilo zaupano sodniški četverici na čelu s Slavkom Vinčićem, ki mu bosta kot prvi in drugi pomočnik s strani pomagala Tomaž Klančnik in Andraž Kovačič, vlogo četrtega sodnika pa bo opravljal Rade Obrenović

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žiga Rebevšek
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kosić po novi zmagi: Veseli smo nagrajenega truda

Aktualni državni prvaki iz Celja, so se iz težkega gostovanja v Domžalah domov vrnili z dr…