V svetovnem nogometu ni nič neobičajnega, če dva kluba tesneje sodelujeta ter si posojata igralce. Tudi v slovenski ligi imamo tak primer tesnejšega sodelovanja, zdaj bomo očitno dobili še drugi takšen primer.

Mariborčani so se že pred časom odločili, da bodo mlajše nogometaše poslali na kaljenje v Krško. Posavski prvoligaš je tako sodelovanje sprejel z obema rokama. Očitno pa se na našem prvoligaškem igrišču obeta še eno sodelovanje, saj bo Olimpija višek svojega kadra poslala v Radomlje. Zmaji bodo v bližnje Radomlje v prihodnosti pošiljali igralce, ki v danem trenutku naj ne bi igrali vidnejših vlog. Po pisanju EkipeSN je prvi takšen Leo Ejup. Mladi slovenski reprezentant, poletni prišlek z novomeške Krke, v jesenskem delu za dokazovanje ni dobil niti minute. Do konca sezone se bo tako pod taktirko Roberta Pevnika dokazoval pri zadnjeuvrščeni ekipi našega prvenstva.

Kaj lahko bi se po isti poti sprehodil tudi Aljaž Krefl, če mu športni direktor Ranko Stojić ne bo našel kluba v tujini. Po pisanju Nogomanie je bočni branilec, ki se po poškodbi v derbiju z Mariborom ni uspel vrniti na stari nivo, bi lahko nogometno pot nadaljeval v srbskem državnem prvenstvu, v dresu Spartaka s Subotice, ki se pred nadaljevanjem sezone nahaja na osmem mestu.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Gašper Krvina
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Obradović podaljšal sodelovanje z Muro

Matko Obradović je za tri sezone podaljšal pogodbo z Muro. Sedemindvajsetletni čuvaj mreže…