Domžale so odigrale novo v vrsti pripravljalnih srečanj in so tokrat na svojem stadionu gostile prvake Azerbajdžana. Varovanci Dejana Djuranovića so proti Nefčiju slavili z 2:1.

Podobno kot na ponedeljkovem srečanju proti Olimpiji so Azerbajdžanci povedli tudi proti Domžalam, in sicer v 24. minuti, ko se je Namik Alaskarov znašel sam pred Klemnom Mihelakom in ga ugnal z natančnim strelom v desni spodnji kot. Domačini so hitro odgovorili in izenačili že po dobrih desetih minutah. Po kombinaciji Slobodana Vuka in Žige Repasa je slednji žogo podaljšal do Benjamina Markuša, ki je z močnim strelom poskrbel za izenačenje. Domžalčani so si zmago zagotovili že v 39. minuti, ko se je po odbiti žogi gostujočega čuvaja mreže na pravem mestu znašel Repas in žogo poslal pod prečko za končnih 2:1. V nadaljevanju sta oba trenerja posegla po številnih menjavah, zmaga pa bi za nekdanje slovenske prvake lahko bila še višja, a je Senijad Ibričić tri minute pred iztekom rednega dela zapravil strel iz najstrožje kazni.

Domžale – Nefči 2:1 (2:1)
Markuš (33′), Repas (39′); Alaskarov (24′)
Začetna postava Domžal: Mihelak, Adamov, Ilenič, Markuš, Repas, Podlogar, Dajčman, Martinović, Gorenc Stanković, Vuk in Husmani. Igrali so še: Mulalić, Vuklišević, Pišek, Klemenčič, Svetlin, Kolobarić, Ibričić, Kait, Šoštarič Karić, Saitoski, Jakupović, Urbančič in Ostojić.


Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Škandal odnesel zvezdnika Olimpije

Po tem, ko je v javnost pricurljala novica, da naj bi se trojica nogometašev Olimpije zapl…