Zadnja tekma 12. kroga PLTS bo odigrana v nedeljo. Na Športnem parku v Domžalah bodo gostovali aktualni prvaki, ki so na reprezentančni premor odšli z odlično popotnico, ko so na domačem terenu slavili visoko zmago proti Aluminiju.


V nedeljo pa celjske nogometaše čaka težka naloga. Gostovali bodo pri Domžalah, ki so imele nemalo težav z okuženostjo s koronavirusom. V zadnjem tednu so nogometaši Domžal vendarle trenirali v polni zasedbi in so po mnenju trenerja Dejana Djuranovića dobro pripravljeni na nedeljsko tekmo:

“Na vsaki tekmi si želimo osvojiti vse tri točke in tudi tokrat ne bo nič drugače. Priprava je skozi celoten teden potekala zelo dobro, v pogonu so vsi nogometaši, tako da končno treniramo v popolni zasedbi. Želimo si prikazati dobro igro in posledično zabeležiti nov uspeh na medsebojnih tekmah s Celjani.” Nadaljuje:

“Celje je imelo v začetku letošnjega prvenstva težave, ki so bile razumljive. Tekmovanje v Evropi, kjer imaš velike želje in ambicije, terja svoj davek, obenem so v prestopnem roku izgubili dva pomembna člena iz lanske šampionske ekipe Mitjo Lotriča in Daria Vizingerja, ki sta predstavljala dodano vrednost. Filozofija igre se pri Celjanih kljub temu ni spremenila. Pod vodstvom Dušana Kosiča si izredno mlada, poletna in dinamična ekipa želi igrati nogomet. Vselej napadajo globino in tukaj bo potrebno biti najbolj pozoren. Zelo nevarni so hkrati ob prehodu v napad po odvzeti žogi. Celje se dviga, so aktualni prvaki, vredni spoštovanja, toda prepričan sem, da smo dovolj dobro pripravljeni in mislim, da lahko odigramo odlično tekmo.”

Pretekli vikend so nogometaši Domžal slavili na zaostali tekmi v Kidričevem z 2:1, Celjani pa so v Novi Gorici odigrali prijateljsko tekmo in bili od vrtnic boljši z 1:0.

Tekma med NK Domžale in NK Celje se bo pričela ob 17. uri, za neposredni prenos srečanja bo poskrbljeno na Planet TV 2.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žiga Rebevšek
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kosić po novi zmagi: Veseli smo nagrajenega truda

Aktualni državni prvaki iz Celja, so se iz težkega gostovanja v Domžalah domov vrnili z dr…