Vodilna Olimpija se danes podaja na zahtevno gostovanje k taktično dobro podkovanemu Mauro Camoranesiju, kjer za Zmaje seveda šteje le zmaga. A Safet Hadžić ima ogromno skrbi, kako do nje priti.


Že tako kratka klop Olimpija bo za to tekmo še krajša. Kaznovana sta Macky Bagnack in Endri Čekiči, ob tem pa imajo Ljubljančani še ogromno težav s poškodbami. Veliko vprašanje tako ostaja, kdo bo ob Tomislavu Tomiću sploh začel na sredini igrišča.

Neelegantno so se namreč razšli z Markom Putinčaninom, težje se je poškodoval Vitja Valenčič, nedavno pa je poškodbo utrpel še Bojan Knežević. Olimpija je tako praktično ostala brez defenzivnih vezistov, že kmalu pa se obeta natrpan ritem tekem.

Proti Sežani bo Hadžić tako moral poseči po morda redkeje videnih imenih. Po poškodbi se je nedavno vrnil Nik Kapun, a je bil pred tem odsoten kar leto in pol in težko gre verjeti, da je pripravljen za vsaj 60. minut igre. Kot se šušlja v nogometnih krogih, bi tekmo lahko začel kar šele 17-letni mladinec Enrik Ostrc, ki za člansko moštvo zaenkrat ni zbral še nobenega nastopa.

Mogoče je tudi, da bo na tem položaju začel nekdo, ki mu to ni primarni položaj. Na pripravljalnem obračunu je na zadnjem veznem Hadžić preizkusil tudi Matijo Burina, mogoče pa je tudi, da tja postavi Timija Elšnika ali Maria Jurčevića.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od V.U.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bo Vukušić izbrisal skoraj 30 let star rekord?

Ante Vukušić v zaključku sezone še naprej briljira. Hrvaški napadalec je včeraj proti Ruda…