Tudi pri repenskem Krasu so po koncu tekme drugega kroga državne D-lige proti Legnagu priznali: “Zadovoljni smo z neodločenim izidom. Lahko bi izgubili, čeprav smo vodili s 3:1,” je dejal nekdanji nogometaš slovenskega prvoligaša iz Novega mesta Saša Ranić, ki je v prvem polčasu dosegel svoj prvi zadetek za slovensko ekipo iz tržaške pokrajine.


Rdeče-beli so povedli v sedmi minuti in tik pred odmorom je nekdanji slovenski reprezentant, Izolan Tonči Žlogar, še drugič zatresel mrežo gostov. Vse je kazalo, da bo Kras zmagal prvič v novi sezoni. Nogometaši repenskega kluba so se ušteli, čeprav so v drugem polčasu vodili s 3:1. Gostje so najprej zmanjšali zaostanek v sedmi minuti nadaljevanje (pred tem so zadeli še prečko). Nato pa je domači kapetan Radenko Kneževič poskrbel za tretji gol, sicer svoj drugi letošnji. Po golu pa so gostje reagirali. Pobudo so prevzeli v svoje roke in do 67. minute izenačili. Minuto kasneje je sodnik spregledal še enajstmetrovko za Legnago. Po trikratnem sodnikovem žvižgu so si domači igralci in navijači, bilo jih je okrog 300, lahko oddahnili.

“S točko smo lahko zadovoljni. V drugem polčasu smo popustili na celotni črti. Fantje so doživeli pravi psihološki black-out,” je po srečanju razlagal trener Krasa Predrag Arčaba. Kras bo v prihodnjem krogu, v nedeljo, 21. septembra, igral znova v domačem Repnu. Rdeče-beli bodo gostili močni Alto Vicentino, ki je eden izmed glavnih favoritov za napredovanje v C-ligo.

KRAS REPEN 3:3 LEGNAGO
Ranić (7′), Žlogar (45′), Knežević (59′); Fioretti (52′, 67′), Farinazzo (59′)

Kras Repen: Budicin, Fross, Castellano, Žlogar, Simeoni (68′ Petracci), Cvijanović, Capalbo (60′ Gulič), Komel, Knežević, Ranić (84′ Bordon), Spetič. Trener: Predrag Arčaba.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Ostale lige
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pri Muri našli novega trenerja mladincev

Na uradni spletni strani Nogometne šole Mura je mogoče zaslediti objavo, o spremembah v vo…