Po petih tekmah Serie D Kras ostaja brez zmage. Tokrat so rdeče-beli v rokah že imeli vse tri točke, v zadnjem delu srečanja pa so gostje v Repnu poskrbeli za preobrat. Budicinovo mrežo so zatresli dvakrat, potem ko je domači kapetan zgrešil edinstveno priložnost za 2:0, Milan Grujić pa zapravil najstrožjo kazen.


Kras je v prvem polčasu igral dobro. V uvodnem delu je kapetan Kneževič zgrešil dve lepi priložnosti za zadetek. Najlepšo pa je imel v drugem polčasu, v 66. minuti, ko je v sredini kazenskega prostora in sam pred vratarjem, lepo zaustavil Grujičevo podajo, vendar nato streljal naravnost v vratarja. V prvem delu je lep zadetek dosegel Luca Fross, ki je Kras po močnem diagonalnem strelu z desne strani povedel v vodstvo. Oba gola Montebellune sta padla v drugem polčasu. V 25. minuti nadaljevanja je Severgnini streljal prosti strel, Budicin je odbil v sredino kazenskega prostora, kjer je bil najspretnejši Perosin in izid poravnal na 1:1. Z drugim golom je za hladno prho poskrbel Masiero, ki je s strelom z glavo poslal žogo za Budicinov hrbet.

Kras bo v prihodnjem krogu gostoval pri ekipi Union La Fenadora. Po petih krogih je slika že dovolj jasna – Kras čaka v nadaljevanju sezone hud boj za obstanek.

KRAS REPEN 1:2 MONTEBELLUNA
Fross (36′); Perosin (70′), Masiero (80′)
Kras Repen: Budicin, Fross, Slavec (od 81. Petracci), Komel, Cvijanovič, Boškovič (od 45. Tawgui), Grujić (od 85. Gulič), Capalbo, Kneževič, Ranič, Spetič. Trener: Arčaba. Na klopi: Dagnolo, Maio, Castellano, Bordon.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Ostale lige
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Pri Muri našli novega trenerja mladincev

Na uradni spletni strani Nogometne šole Mura je mogoče zaslediti objavo, o spremembah v vo…