Daliborju Stevanoviću, ki je eden izmed najbolje plačanih nogometašev Slaska, po koncu sezone poteče pogodba. Klub iz Vroclava želi Slovenca obdržati tudi v prihodnje, vendar pa mu ponujajo podaljšanje pogodbe z nižjo plačo. Ker obe strani še nista dosegli dogovora, se je v bitko za igralčev podpis vmešal kazahstanski Šahtar iz Karagande, ki mu obljublja visoko plačo.


Dalibor Stevanović je eden izmed štirih igralcev Slaska, katerim po koncu sezone poteče pogodba. Klub iz Vroclava, ki ima finančne težave, želi Slovenca obdržati in mu ponuja novo pogodbo z nižjo plači, vendar obe strani še nista našli dogovora. Po zadnji tekma Slaska pred svojimi navijači 29-letni vezist ni želel razkriti svoje prihodnosti. “Ne vem, če je bila to moja zadnja tekma v dresu Slaska.  Imeli smo nekaj pogovorov. Vodstvo kluba je predstavilo svoje pogoje, jaz imam svoje želje,” je za Gazeto Wroclaw dejal Stevanović in dodal: “Upam, da bomo našli skupno točko in da tudi naslednjo sezono igram v Vroclavu, a ni vse odvisno od mene. Družina nima nič proti, če ostanemo tukaj, saj moji otroci tukaj obiskujejo vrtec.” 

Stevanović bo v primeru, da s Slaskom ne bo podaljšal pogodbe, čez nekaj dni postal prost nogometaš, za njega pa so se znova zagreli pri dvakratnem kazahstanskem prvaku Šahtarju iz Karagande, ki izkušenemu vezistu ponuja precej višjo plačo, po nekaterih informacijah kar 25 tisoč evrov mesečno. Šahtar je v letošnji sezoni zaigral v skupinskem delu Evropske lige, potem ko ga je na zadnji stopnički pred skupinskim delom Lige prvakov izločil škotski Celtic, pa čeprav je Šahtar domače srečanje dobil z 2:0.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od N. M.
Naloži več novic iz Legionarji
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Kurtić in Turk bosta sodelovala z italijanskim zvezdnikom

Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić in njegov mlajši rojak Martin Turk bosta v novi sezon…