nogometaš napisal/-a: ↑31. Jul 2017 10:09
Ogledal sem si dve tekmi Mure, dve Veržeja in eno Nafte .Prvo Mura, na plan tega kaki kader ima sem pričakoval bistveno več posebej ta včeraj proti Beltincem je bila Mura posebej v prvem polčasu brez igre nič ni štimalo, morda je to botrovala taktična igra Beltincev, ki so dobro pokrivali vezno linijo Mure in pritisk na njihovo obrambo, verjetno je to recept kako onesposobiti igro Mure
Nafta je obdržala igro in moč iz 3 lige koliko bo to pomenilo v 2 ligi pa ne vem.Pozitivno me je presenetil Veržej saj nisem pričakoval tako čvrste ekipe Igrajo hitro kombinatorno in grizejo celo tekmo, enostavno lepo jih je gledat.Generalko so imeli z Rakičanom in ga premagali z 3:1 še toliko so jim spravili za hrbet vendar en sam domači sodnik je raje piskal prepovedane položaje v glavnem se je igralo na en gol.Moje videnje in ocena na tri pomurske klube
Če se dotaknem Mure, tudi sam sem si ogledal par njihovih tekem. Prijateljske tekme so zgledale koliko toliko dobro, prva tekma v nekem tekmovalnem duhu včeraj proti Beltincem pa res precej slabša. Ni bilo neke želje, igra v sredini brez idej, leva stran obrambe je bila precej problematična. Presenetljivo Šimundža zelo malo rotiral, na klopi so bile le 4 rezerve, opravil je le eno menjavo, Kouter recimo ni igral, Bobičanec in Kurbus sta bila na tribuni (ne vem, če je kaka poškodba slučajno). V drugem polčasu so malce pritisnili, mislim da so Beltinci tudi fizično precej padli, kar je Mura izkoristila. Od vseh teh Murinih okrepitev sem absolutno več pričakoval, je pa treba priznat, da imajo Beltinci letos zelo dobro ekipo, verjetno prvi favoriti za 3.snl Vzhod, dobre okrepitve so pripeljali, imajo izkušene igralce in včeraj so me res pozitivno presenetili. Kar pa se tiče Mure, bodo očitno morali še malce igro dvignit, če želijo parirati za najvišja mesta v 2. ligi.