Odgovor
Napisal/-a aLeen27 » 24. Feb 2015 13:01
Ne vidim kluba, ki bi lahko v naslednjih dveh sezonah resneje napredoval. Če se osredotočim samo na nekako glavne kandidate, ki bi me lahko ogrozili:
A.C. Milan - na vratih 35-leten nesrečen Diego Lopez, ki želi iz Milana, zamenjave zanj nimajo oziroma imajo Brazilca, ki je lani odigral šest tekem ter dobil devet golov. Obramba jim je povprečna, glavno ime je Adil Rami, njegovi partnerji so na desnem boku Nyom, v osrčju obrambe Gyomber in na levi Daprela. Vezna vrsta jim je stara (Honda-30, Bradley 30, Bonaventura 29 - izstopa Bentaleb 22, ki igra zaradi poškodbe de Jonga 32). Pričakovano je že odšel El Shaarawy za nepričakovanih in smešno nizkih 16 milijonov. V napadu imajo Nielsena, ki je prišel pred to sezono in je v svoji karieri odigral 190 tekem ter le 54x zadel, Ben Yedderja, ter starega znanca Patoja (oba sta pravtako prišla pred to sezono), ki pa je poškodovan.
Juventus - zanimiva ekipa, ki ima potencial na golu klasično Buffon, njegova zamenjava je Emil Audero. V obrambi imajo še pred nekaj sezonami mojega Mbayeja, Marlona, Chiellinija in Alexa Sandra. V vezni vrsti kraljuje Paul Pogba ob Eriksenu ter Emre Canu in Puglieseju - nekih zamenjav zanj nimajo morda le Roberto Pereyra. Napadalni del imajo lepo popolnjen z Januzajem, Kenedyjem, Džekom in Martinezom a prav slednja, ki bi morala biti prva napadalca nimata hitrosti, ki bi jima dovoljevala da presenečata mojo obrambo ..
Roma - po imenih ekipa, ki bi morala biti letos druga na lestvici. Na vratih je Colombi, osrčje obrambe tvorita Kjaer in Škrtel na bokih pa nekoliko nepoznan Johnson (USA) in Ogbonna. Sedaj pa prihajamo v najboljši del Rome, vezna vrsta. Strootman, Pratto, Pjanić, Wellington Nem, de Rossi, Nainggolan, Bruno Fernandes, Konoplyanka.. Izjemna vezna vrsta, ki ima pred seboj Doumbio ter Destra. A vsi vemo, da Roma svojega potenciala nikakor ne zna unovčiti - nikoli.
Napoli - razen parih imen (Mertens, Dyabala, Rojo, Bernard) ne vidim nekoga, ki bi lahko bil tako dober, da bi Napoli postal prvak lige ..
Vsekakor bi lahko rekel, da nekako stik - kar se tiče igralnega kadra - z nami drži le Roma. Razočaran sem nad Juventusom, ki je imel super ekipo, ki bi se lahko gradila okrog De Bruyna, katerega so prodali Unitedu za 30mio, svojega glavnega napadalca Llorenteja za 3.200.000€ v Southampton in če sem mislil, da je lansko peto mesto Juveta na koncu Serie A naključje sem se na superpokalu prepričal da so izjemno padli. Lani izjemen Lazio pa je preveč zlahka spustil Zappacateja in Zazaja k nam še predtem pa Berisho v Liverpool, da bi lahko letos resneje ogrozil vrh Serie A. Želel bi si močnejše ekipe predvsem zaradi našega napredka, ker če Serie A dobimo z levo roko potem nimamo kaj iskati v Champions League. Čeprav imam izjemno ekipo s katero bi v roku leta ali dveh moral priti vsaj do polfinala CL.