3. SNL – Vzhod 2025/26
Re: 3. SNL – Vzhod 2019/20
Zato ker so klubi bili sigurni da jim bo nzs pogledala skozi prste in kao lako čemo...
Poznam nekoga iz uprave pri Vipavi in mi je rekel da pri njih niso nikoli imeli u19,zato ker so igralce po koncanem u15 stažu, poslali v Primorje.
Pred pricetkom sezone 18/19 pa je nzs dala pogoj ali u17 ali u19 in so dobesedno pobrali 20 fantov z ulice- taki ki so pustili nogomet pri u15 in podobno in jim je uspelo prvic v zgodovini sestavit u19.
Zakaj torej ne bi se kakemu klubu to uspelo?
In ja- se je ze eno leto vedelo da bo pogoj u19, klubi pa so spali.
Vse se je vedelo vnaprej in zato po mojem mnenju je prav tako kot je.1 leto je blo cajta

Poznam nekoga iz uprave pri Vipavi in mi je rekel da pri njih niso nikoli imeli u19,zato ker so igralce po koncanem u15 stažu, poslali v Primorje.
Pred pricetkom sezone 18/19 pa je nzs dala pogoj ali u17 ali u19 in so dobesedno pobrali 20 fantov z ulice- taki ki so pustili nogomet pri u15 in podobno in jim je uspelo prvic v zgodovini sestavit u19.
Zakaj torej ne bi se kakemu klubu to uspelo?
In ja- se je ze eno leto vedelo da bo pogoj u19, klubi pa so spali.
Vse se je vedelo vnaprej in zato po mojem mnenju je prav tako kot je.1 leto je blo cajta
Verjetno zato, da so Podvinci lahko placali 555e sodnikov, plus imeli stroske glede organizacije tekme in priprave igrisca,... Ampak to njih na nzs boli k.... Koliko sem se pa pogovarjal je nzs ze pred koncem prvenstva brunsviku poslala prijavnice na 3 ligo in prijavo za dodelitev gesla za vlozitev zahtevanih dokumentov za pridobitev licence, ceprav so dejansko ze takrat vedeli da ne izpolnjujejo pogojev. Po tem ko so zmagali kvalifikacije pa od nzsja ni bilo ne duha ne sluha (da bi poslali kak mail ali dopis, v smislu da jih niti ne bodo obravnavali v licencnem postopku zaradi tega in tega...)... Koliko sem pa slisal so baje poslali vabilo tudi malecniku, pekram in lenartu, kateri so zavrnili.. Najbolj smesno da povabijo lenart, ki je izpado iz 1 mnz lige in tu se vidi koliko se jim gre za kvaliteto 3 lige... To je moje mnenje vem pa da se kdo nebo strinjal ker nimamo vsi enakega pogleda na situacijo. Polek tega ok vse lepo in prav mlajse selekcije, mladina,... Ampak dajmo si nalit cistega vina.. Koliko mladinskih igralcev iz teh vaskih klubov, ki nastopajo po mnz ligah pa lahko igra v clanski kategorijo 3 lige, ce hoce klub bit konkurencen? Mladinski igralci ki nastopajo v 1 mladinski ligi, bom tukaj vzel drava, aluminij ker poznam situacijo in iz lastnih izkusenj povem da zal je malo takihViator&Vektor napisal/-a: ↑27. Jun 2019 14:01 Jaz ne razumem, zakaj so Brunšviku sploh dovolili igrati kvalifikacije, če mu ne dovolijo napredovati???
Glavno hoto sem povedat da me zanima koliko mladinskih igralcev ko korotan prikljuco svojo clanski ekipi napram tega da so bili njihovi mladinci 5. V mnz ligiMb123 napisal/-a: ↑30. Jun 2019 10:02Verjetno zato, da so Podvinci lahko placali 555e sodnikov, plus imeli stroske glede organizacije tekme in priprave igrisca,... Ampak to njih na nzs boli k.... Koliko sem se pa pogovarjal je nzs ze pred koncem prvenstva brunsviku poslala prijavnice na 3 ligo in prijavo za dodelitev gesla za vlozitev zahtevanih dokumentov za pridobitev licence, ceprav so dejansko ze takrat vedeli da ne izpolnjujejo pogojev. Po tem ko so zmagali kvalifikacije pa od nzsja ni bilo ne duha ne sluha (da bi poslali kak mail ali dopis, v smislu da jih niti ne bodo obravnavali v licencnem postopku zaradi tega in tega...)... Koliko sem pa slisal so baje poslali vabilo tudi malecniku, pekram in lenartu, kateri so zavrnili.. Najbolj smesno da povabijo lenart, ki je izpado iz 1 mnz lige in tu se vidi koliko se jim gre za kvaliteto 3 lige... To je moje mnenje vem pa da se kdo nebo strinjal ker nimamo vsi enakega pogleda na situacijo. Polek tega ok vse lepo in prav mlajse selekcije, mladina,... Ampak dajmo si nalit cistega vina.. Koliko mladinskih igralcev iz teh vaskih klubov, ki nastopajo po mnz ligah pa lahko igra v clanski kategorijo 3 lige, ce hoce klub bit konkurencen? Mladinski igralci ki nastopajo v 1 mladinski ligi, bom tukaj vzel drava, aluminij ker poznam situacijo in iz lastnih izkusenj povem da zal je malo takihViator&Vektor napisal/-a: ↑27. Jun 2019 14:01 Jaz ne razumem, zakaj so Brunšviku sploh dovolili igrati kvalifikacije, če mu ne dovolijo napredovati???
V  NK  Radgoni  mislijo  kako  resno. Pripeljali  so  novega  trenerja ,  ki  je  deloval  v  Nemčiji  in  Avstriji  v  Red  Bul  Salzburg. Torej  ob  Veržeju  že  drugi   nov  trener.  Odranci  se  pa  kar  krepijo  nekaj  novih  nogometašev. Verjetno  se  bodo  počas  pričele  priprave  v  3  ligaški  druščini.

Torej  bil  je  žreb  3  SNL  VZHOD   že  v  prvem  kolu  derbi  Veržej - Odranci  Prvenstvo  se  prične  24  8. 

Ima  kdo  kake  rezultate   pripravljalnih  tekem  ?  Imam  dva  Odranci - Bakovci  8 : 0   in  Polana - Veržej  0 : 3  Oba  kluba  kar  prepričljivo. 

Šmartno - Dravograd 4:3, Šmartno - Fužinar 0:5

- 
				Poznavalec

Odranci : Polet (sveti Martin na muri-hrvaska 3 liga-Dejan MEZGA je tam ked drugim) 0:2
Odranci:Beltinci 4:4
Odranci : Nafta (finale pokala MNZ LENDAVA) 0:4

Odranci:Beltinci 4:4
Odranci : Nafta (finale pokala MNZ LENDAVA) 0:4
Pripravljalne  tekme ;
Ljutomer - Radenci 1 : 0
Ormož - Radgona 1 : 8
Bakovci - Veržej 0 : 6 ( 45 min. neurje )
Rakičan - Odranci 3 : 6

Ljutomer - Radenci 1 : 0
Ormož - Radgona 1 : 8
Bakovci - Veržej 0 : 6 ( 45 min. neurje )
Rakičan - Odranci 3 : 6
Se  pa  je  pričelo  tudi  na  vzhodu. Ogledal  sem  si   tekmo  Veržej  - Odranci  3 : 1 Pričakoval  sem  zmago  Odranskih  # zvezd # Vendar  Veržej  ni  naivna  ekipa  . Prepričani  smo . da  si  je  derbi  ogledalo  400 gledalcev.

Kaj  se  pa  dogaja  z  Radgono ??  Je  to  njihova  realnost ?  Trener  Veržeja  pa  je  izgubo   kompas. PRI  6- 0  ni  opazil  da  mu  en  poba  v  obrambi  lomi   saj  je  dečko  spuščal  Dravinjaše   kot  da  ga  nebi  bilo  vseh  6  je  njegovih  a  je  bil  pod  kako  dozo  ?????......... Ali  bo   treneru   Džuriču  v  soboto  zadnja  tekma  !?? 

Pa Radgona ni bila konkurenčna niti v lanski tretji ligi-vzhod, res ne vem, kaj se silijo zraven, če so par klas slabši od nasprotnikov.

- Viator&Vektor
 - Klub: Železničar

To je pa tako, če se krši vsa tekmovalna pravila.
Važno, da imajo mladince.

Važno, da imajo mladince.
Bolje izpasti glup, kot iz lige.
						- Viator&Vektor

A Radgona res izstopa iz lige?
Edit: Očitno ne.

Edit: Očitno ne.
Zakaj  preložena  tekma  Radgone !?  Niti  v  sosednjih  Radencih  ne  slišimo  razloga , lahko  samo  ogibamo  ali  slej  ko  prej  bo  prišlo  ven. Neuradno  ali  na  " uho "  naj  bi  imeli  premalo  igralcev  ali   lažje  povedano  bolniške. Res  preveč  amatersko. Nekaj  tu  ne  štima  morda  ni  pravih  ljudi  na  pravem  mestu - škoda  pa  tako  lep  športni  objekt.

Očitno  imata  oba  prleška  kluba  recept  kako  premagati kvalitetne  Odrance  
  Veržej  pa  se  je  opekel  z  mladim  kadrom , sedaj    bo  letel  še  trener  Đurič //// sicer  malo  že  pozno......

Milko  Đurovski  je  novi  trener  Veržeja. Tudi  igralci  so  se  vrnili,  očitno  je  bilo  ogromno   zamer  z  starim  trenerjem . 
  .

- Viator&Vektor

Haha, pri Radgoni, ki že standardno nastopa samo z eno rezervo, je danes v drugem polčasu branil kar branilec Šipek.  

No zanimivo, da te zaenkrat demantirajo.. saj vsako tekmo Korotana zaigrata vsaj 2 mladinca, ki sta se in se še vedno kalita izključno v njihovem pogonu. Pa tudi sicer je ekipa sestavljena iz domačega in bližnjih koroških krajev.Mb123 napisal/-a: ↑30. Jun 2019 10:10Glavno hoto sem povedat da me zanima koliko mladinskih igralcev ko korotan prikljuco svojo clanski ekipi napram tega da so bili njihovi mladinci 5. V mnz ligiMb123 napisal/-a: ↑30. Jun 2019 10:02Verjetno zato, da so Podvinci lahko placali 555e sodnikov, plus imeli stroske glede organizacije tekme in priprave igrisca,... Ampak to njih na nzs boli k.... Koliko sem se pa pogovarjal je nzs ze pred koncem prvenstva brunsviku poslala prijavnice na 3 ligo in prijavo za dodelitev gesla za vlozitev zahtevanih dokumentov za pridobitev licence, ceprav so dejansko ze takrat vedeli da ne izpolnjujejo pogojev. Po tem ko so zmagali kvalifikacije pa od nzsja ni bilo ne duha ne sluha (da bi poslali kak mail ali dopis, v smislu da jih niti ne bodo obravnavali v licencnem postopku zaradi tega in tega...)... Koliko sem pa slisal so baje poslali vabilo tudi malecniku, pekram in lenartu, kateri so zavrnili.. Najbolj smesno da povabijo lenart, ki je izpado iz 1 mnz lige in tu se vidi koliko se jim gre za kvaliteto 3 lige... To je moje mnenje vem pa da se kdo nebo strinjal ker nimamo vsi enakega pogleda na situacijo. Polek tega ok vse lepo in prav mlajse selekcije, mladina,... Ampak dajmo si nalit cistega vina.. Koliko mladinskih igralcev iz teh vaskih klubov, ki nastopajo po mnz ligah pa lahko igra v clanski kategorijo 3 lige, ce hoce klub bit konkurencen? Mladinski igralci ki nastopajo v 1 mladinski ligi, bom tukaj vzel drava, aluminij ker poznam situacijo in iz lastnih izkusenj povem da zal je malo takihViator&Vektor napisal/-a: ↑27. Jun 2019 14:01 Jaz ne razumem, zakaj so Brunšviku sploh dovolili igrati kvalifikacije, če mu ne dovolijo napredovati???
Kdo je na strani
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost