Dober mesec po zaključku minule sezone je s pripravami na novo sezono pričelo člansko moštvo Ilirije. Pred pričetkom prvenstva se v klubu dogajajo spremembe, iz tega razloga tudi  s sestavo prvega moštva za prihajajočo sezono še niso zaključili.


O prihodih in odhodih igralcev bo več znanega prihodnjih dneh, je pa že sedaj jasno, da bo klub v novo sezono krenil brez Žige Verbiča, saj se je s trinajstimi zadetki peti strelec lige preselil v kranjski Triglav. Kljub temu pa bodo cilji v prihajajoči sezoni visoki. Če so ga v pretekli sezoni za las zgrešili, Ilirijani v prihajajoči sezoni ciljajo na osvojitev prvega mesta v 3. SNL center, kar bi klubu omogočilo igranje dveh dodatnih kvalifikacijskih tekem za uvrstitev v drugoligaško druščino. Prvo pripravljalno tekmo bodo odigrali v soboto, 1. avgusta, ob 9. uri, proti drugemu moštvu Doba, na pomožnem igrišču Športnega parka Ilirija.

 V uvodnem krogu tekmovalne sezone 2015/2016 se bo moštvo Ilirije 22. avgusta, ob 17:30, v gosteh pomerilo z Bledom. Prvo tekmo pred domačimi gledalci pa bodo odigrali v drugem krogu, v sklopu katerega se bodo pomerili z moštvom Kolpe.  Vmes pa se bodo Ilirijani v prvem krogu Pokala Slovenije pomerili še z Radomljami.

Pripravil: Davor Mađerić

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rogaška zadržala trenerski štab

Iz vrst NK Rogaška so sporočili, da so uspešno zadržali trenerski štab iz pretekle sezone.…