Vikend 10. kroga 3. SNL Zahod nam je prinesel 5 odigranih tekem in le štiri dosežene zadetke. Dva srečanja bosta odigrala še v sredo.


Pri Tolminu je gostovala Postojna. Ekipi sta šli v tekmo v zelo podobnem položaju na lestvici, saj je bila razlika le točka. V 15. minuti so gostje prvi povedli. Za 0:1 je zadel Darren Ram Appanah. Tolmin se je v 74. minuti le vrnil in preko Tineta Zornika izenačil na 1:1. Gostje se z remijem niso strinjali in tako je Steve Jason Njemane Tanga v 87. minuti zadel za vodstvo gostov z 1:2 in postavil tudi končni izid.

Ljubljanska Svoboda je odšla v goste k Žirem, ki se nahajajo na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice. Vse razen zmage gostov bi na tej tekmi veljalo za presenečenje, a to se ni zgodilo. Že v 9. minuti je namreč tekmo v korist Svobode odločil Aleksandar Đokić. Rezultat 0:1 se do konca ni spremenil in zmaga je odšla v prestolnico.

Drugouvrščena Izola je na gostovanje odšla k četrtemu Šenčurju. Pričakovali smo zanimiv in napet obračun, a na koncu videli le en rdeči karton. Pri gostih si ga je z drugim rumenim kartonom v 68. minuti prislužil Jurij Požrl.

Zadnje Zagorje je gostil Arol iz Škofje Loke. Domači so imeli pred tekmo na svojem računu le točko, po tej tekmi pa imajo dve. Omenjen obračun se je končal z delitvijo točk pri rezultatu 0:0.

V Grosuplju smo videli tekmo med domačim Brinjem in Fama Vipavo. Kot prejšnja tekma se je tudi ta končala z najbolj nepopularnim izidom 0:0.

10. krog, 3. SNL Zahod:

TOLMIN : POSTOJNA  1:2 (0:1)
Zornik 74′; Appanah 15′, Tanga 87′

ŽIRI : SVOBODA LJUBLJANA  0:1 (0:1)
Đokić 9′

TINEX ŠENČUR : ELTA IZOLA  0:0
RK: Požrl 68′ (Izola)

ZAGORJE : AROL ŠKOFJA LOKA 0:0

BRINJE GROSUPLJE : FAMA VIPAVA 0:0

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Rok R.
Naloži več novic iz 3. liga zahod

Dodaj odgovor

Poglejte še

Nove pridobitve tolminskega športnega parka

Poleti se bo v Športnem parku Brajda v Tolminu, kjer domače tekme sicer igra tamkajšnji tr…