V Vranskem je danes dopoldan potekal pripravljalni obračun dveh tretjeligašev. Celjski Šampion je v dvoboju članov vzhodne in zahodne skupine 3. SNL bil uspešnješi od ekipe Brinje Grosuplje.


Dvoboj, na katerem je ena ekipa zapravljala svoje priložnosti, medtem ko je druga v izkoristku svojih bila neusmiljena. Grosupeljčani so v tekmo štartali silovito in si že v uvodnih desetih minutah priigrali štiri lepe priložnosti, a je vratar Celjanov bil vselej na mestu. Na drugi strani je kazen sledila v 11. minuti, ko je Šampion v prvi pravi akciji povedel z 1:0. Celjani so izid podvojili v 33. minuti, manj kot dve minuti kasneje pa so postavili končnih 3:0. Drugi polčas je bil precej manj bogat s priložnostmi, do najlepše pa so v 51. minuti prišli gostje iz Grosupelj, a so s strelom iz najstrožje kazni stresli le okvir vrat nasprotnika.

Ekipi bosta novo sezono 3. SNL štartali sredi tega meseca. Brinje Grosuplje 15. avgusta v 1. krogu čaka domač obračun proti ljubljanski Svobodi, medtem ko se bo sedem dni kasneje Šampion na gostovanju pomeril z ekipo Šmarje pri Jelšah.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V težkih pogojih drugoligaš premagal tretjeligaša

V Brežicah sta pripravljalno tekmo odigrali moštvi NK Brežic, ki nastopa v 2. SNL in NK Br…