Še mesec dni nas loči pred nadaljevanjem dogajanja v 3. SNL vzhod. V Odrancih so ob začetkom priprav na spomladanski del sezone oznanili tudi kadrovske spremembe v moštvu. V klub se bodo po polletni posoji pri mladinski ekipi ND Beltinci vrnili Denis Kociper, Marko Horvat in Kristjan Horvat, ki jih trenerski štab na čelu z Francem Ciferjem namerava v pripravljalnem obdobju vključiti v člansko moštvo. V Odrancih bo od slej igral tudi branilec Saša Celec. 29-letnik je nekdanji član Mure, za katero je igral tudi v sezoni 2016/2017, ko se je ta prebila v 2. SNL. Eden izmed Murinih največjih konkurentov za preboj v drugo ligo so bili v tej sezoni prav NK Odranci. Celec je v zadnjem krogu prvenstva odigral vseh 90 minut na srečanju, v katerem je Mura na Fazaneriji s 3:0 premagala Odrance in pričela svoj pohod proti Prvi ligi. Pred prihodom k novemu klubu je Celec igral za NK Grad. Moštvo Odrancev ob naznanjenih okrepitvah pričakuje tudi vrnitev Nikole Tompe, ki pa ga najprej čaka še operativni poseg.


Klub so v zimskem prestopnem roku zapustili trije nogometaši. V Pomursko nogometno ligo se selita Florjan Törnar, ki se vrača k NK Črenšovec in Nino Kociper, ki bo odslej član Polane, vodilne ekipe v PNL. Aleš Kalamar, dosedanji kapetan, se bo v nadaljevanju sezone preizkusil v drugoligaški konkurenci, oblekel bo dres ND Beltincev.

S pripravljalnimi tekmami bodo NK Odranci začeli že ta vikend ko jih čaka obračun proti Polani. Sledila bodo še srečanja proti Muri, Turnišču, Gančanom in Markovcem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od F. R.
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljančani s pol ducata zadetkov odpravili Grosupeljčane

Nekaj slovenskih prvoligašev je z današnjim dnem začelo s pripravljalnimi tekmami na nadal…