V Zrečah se obeta izjemno zanimiv obračun med domačimi Zrečami in gosti iz Šampiona. Zrečani, ki so sezono otvorili z dvema zaporednima zmagama, tokrat napadajo tretjo zaporedno zmago. Celjani so po uvodnem porazu, pretekli vikend povsem nadigrali Radgono in z 12 zadetki napovedali, da prihajajo v Zreče po točke. Zrečani bodo morali posebno pozornost nameniti Jetmirju Torri, ki je pretekli vikend dosegel kar sedem zadetkov.


Še eno izjemno zanimivo srečanje bi moralo biti odigrano v Slovenski Bistrici, kjer bo domača Kety Emmi Bistrica gostila konjiško Dravinjo. Bistričani so po uvodni zmagi doma, pretekli vikend klonili proti Odrancem v gosteh, tokrat pa si želijo seveda novih domačih točk proti Konjičanom, ki so v novi sezoni še pri stoodstotnem izkupičku. Konjičani so pretekli vikend doma zablesteli proti Veržeju, ko so kar osemkrat zatresli mrežo gostov, tudi tokrat pa so želje, da niz zmag podaljšajo na tri. Bistričani nedvomno želijo izkoristiti prednost domačega igrišča, a pred srečanjem izrazitega favorita za tri točke ni.

Še neporažena ekipa Podvincev, se tokrat odpravlja na drugo gostovanje v sezoni k Veržeju. Prekmurci so po uvodni zmagi proti Odrancem doma, pretekli vikend visoko klonili v Slovenskih Konjicah, medtem ko so Podvinčani v obeh tekmah osvojili po tri točke. Tokratni gostitelji si bodo po hudem porazu čim prej želeli zaceliti rane, medtem ko si novinci želijo Veržej zapustiti neporaženi. Ne glede na vse, bi gledalci v Veržeju morali videti zanimivo srečanje, kjer izrazitega favorita za tri točke ni.

V Gornji Radgoni bodo domači nogometaši gostili ekipo Odrancev. Radgončani so v sezono krenili katastrofalno z dvema visokima porazoma, obramba Radgončanov pa je v dveh srečanjih prejela kar sedemnajst zadetkov. Odrančani, ki so eni izmed favoritov za končno zmago so po uvodnem porazu, pretekli vikend doma vknjižili tri točke, serijo pa želijo nadaljevati pri Radgoni. Glede na trenutne razmere, bi že točka gostiteljev bila presenečenje.

Zadnje sobotno srečanje bo odigrano na Prevaljah, kjer bo domači Korotan pod reflektorji gostil ekipo Ljutomera. Prevaljčani so v obeh dosedanjih tekmah priznali premoč tekmecem, tudi Ljutomerčani pa niso prvenstva začeli po željah. Prevaljčani bodo pred svojimi navijači nedvomno težak nasprotnik, v domačem taboru upajo na vsaj prvo prvenstveno točko, medtem ko prihajajo Ljutomerčani na Koroško prav tako z željo po točkah.

Edini nedeljski obračun bo odigran v Šmartnem ob Paki, kjer domače Šmartno gosti ekipo Vidma pri Ptuju. Šmartno ima na svojem računu le točko, medtem ko so Videmčani v dveh domačih tekmah enkrat slavili in enkrat klonili. V lanski sezoni so se na vseh treh tekmah veselili Videmčani, ki tudi tokrat odhajajo v Šmartno ob Paki z željo ostati neporaženi. V domačem taboru upajo, na prve domače točke.

Razpored 3. kroga 3. SNL vzhod:

Sobota; 7.9.2019

16:30; Zreče; Zreče : Šampion

16:30; Veržej; Veržej : Podvinci

16:30; Slovenska Bistrica; Kety Emmi Bistrica : Dravinja

16:30; Gornja Radgona; Radgona : Odranci

18:00; Prevalje; Korotan Prevalje : Avto Rajh Ljutomer

Nedelja; 8.9.2019

16:30; Šmartno ob Paki; Šmartno 1928 : Videm pri Ptuju

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljančani s pol ducata zadetkov odpravili Grosupeljčane

Nekaj slovenskih prvoligašev je z današnjim dnem začelo s pripravljalnimi tekmami na nadal…