Včeraj smo na tretjeligaških zelenicah vzhodnega dela lige spremljali tri obračune, vsi trije so bili izjemno bogati z zadetki.


Najbolj veselo je bilo v Celju, kjer je domači Šampion, s kar 5:1 odpravil Korotan. Blestel je najboljši strelec lige, Gal Grobelnik, ki je na svoj konto dodal nova dva zadetka. Med strelce so se vpisali še Miha Korošec, Gašper Veligošek in Sašo Križnik za Šampion, ter Blaž Kovač, ki je z zadetkom v 86.minuti vsaj nekoliko ublažil visok poraz. Šampion in Korotan sta po tekmi, na lestvici samo zamenjala svoji mesti. Šampion je sedaj sedmi, Korotan pa osmi.

Rogaška je tekmo v svoj prid obrnila šele v drugem polčasu, ko so v razmaku 15 minut zadeli kar trikrat. V vodstvo nad Zrečami, jih je najprej popeljal Goran Čuček, zmago pa sta nato potrdila Andrej Pavlović in Alen Neskič. Rogaška se je z zmago več na dve točki približala vodilnemu Kety Emmi Bistrica. Zreče ostajajo na 6.mestu.

V Dobrovcah smo bili skoraj priča preobratu domače ekipe. Ramšak je najprej z dvema zadetkoma, popeljal Dravinjo do vodstva z 0:2, a so nato domači po zaslugi zadetkov Klanjšeka in Podbrežnika tekmo izenačili, in se razšli s prijateljskih 2:2. Dravinja je s točko skočila na 3.mesto, Dobrovce pa so zadnje mesto vsaj začasno prepustile Vidmu.

ŠampionKorotan 5:1

Grobelnik (6′, 42′), Korošec (34′), Veligošek (71′), Križnik (90′); Kovač (86′)

Rogaška –  Zreče 3:0 (0:0)

Čuček (52′), Pavlović (62′), Neskič (67′)

DobrovceDravinja 2:2 (0:1)

Klanjšek (73′), Podbrežnik (77′); Ramšak (36′, 50′)

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od M. Š.
Naloži več novic iz 3. liga vzhod

Dodaj odgovor

Poglejte še

NK Zreče ostale brez trenerja

V tretji slovenski ligi vzhod letos drugo sezono zapored nastopa dvanajst moštev. Že devet…