Z drugim krogom se nadaljuje tekmovanje v vzhodni skupini 3. SNL, tri srečanja bodo odigrana v sobotnem terminu, tri v nedeljskem.


Nogometaši Kety Emmi Bistrice, ki so v uvodnem krogu vknjižili najvišjo zmago se tokrat odpravljajo na eno izmed zahtevnejših gostovanj k Odrancem. Bistričani so uvodoma blesteli, na gostovanju pa si želijo vknjižiti drugo zaporedno zmago. Na drugi strani so Odrančani pričeli s porazom, doma pa si nedvomno želijo priti do prve prvenstvene zmage. V Odrancih se obeta nedvomno tudi zelo obisk, večina pristašev bo pesti stiskalo za varovance Franca Cifra.

Drugi sobotni obračun bo odigran v Slovenskih Konjicah, kjer bo domača Dravinja gostila Veržej. Obe ekipi sta prvenstvo pričeli s tremi točkami, Konjičani so obrnili zaostanek na Prevaljah, medtem ko je Veržej prišel do domače zmage proti Odrancem. Obe ekipi si želita nadaljevati in vknjižiti drugo zaporedno zmago, v domačem taboru upajo, da izkoristijo prednost domačega igrišča.

V Ljutomeru bo srečanje dveh ekip, ki sta ostali praznih rok v prvem krogu. Ljutomerčani so priznali premoč Zrečam, medtem ko je Šmartno presenetljivo doma klonilo proti Podvincem. Oboji seveda upajo, da bodo tokrat prišli do treh točk, varovanci Boštjana Zemljiča pa računajo, da bodo pred svojimi navijači Šmartnemu prizadejali drugi zaporedni poraz v prvenstvu.

Videmčani in Zrečani bodo otvorili nedeljski razpored z dopoldanskim srečanjem. Obe ekipi sta uvodoma prišli do treh točk, z pozitivnim nizom pa si želijo v obeh taborih nadaljevati. Videmčani vsaj doma igrajo bistveno prepričljivejše, kot v gosteh. Že lani so varovanci Roberta Hojnika doma proti Zrečam vknjižili dva pozitivna rezultata, enkrat so remizirali enkrat zmagali. Lahko Zrečani nadgradijo lanske predstave in Vidmu prizadenejo prvi letošnji poraz?

Podvinci bodo v srečanju novincev gostili ekipo Korotana iz Prevalj. Podvinčani so nekoliko presenetljivo prvenstvo pričeli z zmago v Šmartnem, medtem ko so Korošci doma doživeli poraz proti Dravinji. Podvinčani si želijo zmago iz uvodnega kroga nadgraditi z novimi točkami, pred svojimi gledalci in zdi se, da so Prevaljčani trenutno idealen nasprotnik. Prevaljčani sicer na obrobje Ptuja prihajajo s svojo računico, a bodo morali pokazati precej več, kot so uvodoma pred svojimi gledalci, če želijo Podvince zapustiti neporaženi.

C Celju bo domači Šampion gostil Radgono, obe ekipi se v drugi krog podajata s porazom iz uvodnega kroga. Celjani so bili v Vidmu že povsem blizu točke, saj so zadetek prejeli tik pred zadnjim sodnikovim žvižgom, medtem ko so Radgončani v Slovenski Bistrici doživeli visok poraz. Celjani slovijo kot izredno zahteven gostitelj, ki točk ne prepušča na veliko in tudi tokrat je cilj Celjanov zmaga. Vsaj na papirju vloga favoritov pripada gostiteljem.

Razpored 2. kroga 3. SNL vzhod:

Sobota; 31.8.2019

17:00; Odranci; Odranci : Kety Emmi Bistrica

17:00; Slovenske Konjice; Dravinja : Veržej

17:00; Ljutomer; Avto Rajh Ljutomer : Šmartno 1928

Nedelja; 1.9.2019

10:30; Videm pri Ptuju : Zreče

17:00; Podvinci; Podvinci : Korotan Prevalje

17:00; Celje; Šampion : Radgona

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz 3. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Ljubljančani s pol ducata zadetkov odpravili Grosupeljčane

Nekaj slovenskih prvoligašev je z današnjim dnem začelo s pripravljalnimi tekmami na nadal…