Nogometna zveza Slovenije je po naših informacijah sprejela odločitev o tekmovalnem koledarju za aktualno sezono oziroma o tem, katera tekmovanja se bodo nadaljevala.


Že prej je bilo znano, da bodo s sezono nadaljevali prvoligaški klubi v moški in ženski konkurenci ter tudi klubi, ki nastopajo v 1. SML/SKL. Prav tako je bilo samo vprašanje časa kdaj se bo nadaljevala tudi 2. SNL. Sedaj je jasno, da so se na NZS odločili tudi za nadaljevanje dveh nižjeligaških tekmovanj, in sicer bodo na nogometne zelenice ponovno stopili klubi v 3. SNL in pa klubi, ki nastopajo v 2. SML/SKL.

Prva liga se nadaljuje že danes z zaostalo tekmo med Olimpijo in Bravom, preostali del sezone pa se bo nadaljeval že med vikendom s tekmami 28. kroga. Ta vikend bodo na sporedu tudi srečanja v 1. SŽNL, medtem ko se bo 2. SNL nadaljevala s tekmami 15. kroga, ki bodo na sporedu prihodnji torek. Težko pričakovano nadaljevanje 3. SNL bo prvič na sporedu v vikendu med 24. oziroma 25. aprilom, mladinci in kadeti pa bodo z rednim delom sezone nadaljevali od 1. maja naprej.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znan je razpored tekem ženske reprezentance v kvalifikacijah za SP 2023

Znan je razpored kvalifikacijskih tekem, po katerem bodo naša dekleta lovila uvrstitev na …