Nogometaši lendavske Nafte 1903 so včeraj tudi uradno začeli s pripravami na novo sezono, potem ko je trener Dejan Dončić zbral svojo ekipo in jo v lendavskem športnem parku povedel na prvi trening.


Lanski pokalni finalisti bodo v novo sezono med drugoligaško konkurenco vstopili s precej spremenjeno ekipo, saj so se od kluba že poslovili Leon Leuštek, Alen Ploj, Marko Malešević, Leon Šeruga in Dominik Molnar. Lendavčani, ki bodo tekmovanje v 2. SNL predvidoma uradno začeli 12. avgusta, bodo tudi v sezoni 2020/21 ciljali na najvišja mesta, za kar pa bo klub bržčas moral pripeljati tudi nekaj novih obrazov, s katerimi bodo nadomestili odhode.

Prejšnja sezona je za prekmurskega drugoligaša bila ena izmed boljših v zadnjih letih, saj se je klub prvič v zgodovini uvrstil v finale pokalnega tekmovanja. Tam so Lendavčani po težkem boju morali priznati premoč rivalom iz Murske Sobote. V 2. SNL, ki se je s prekinitvijo končala po odigranem 20. krogu, je Nafta sezono končala na 4. mestu prvenstvene razpredelnice, s sedmimi točkami zaostanka za vodilnim Koprom oziroma štirimi točkami zaostanka za drugouvrščeno Gorico.

 

 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Fužinar z novo okrepitvijo

Pri Fužinarju so predstavili novo okrepitev v vezni liniji. Na Koroškem bo odslej barve Ra…