Slatinčani pred sezono zagotovo niso načrtovali, da bodo v času zimskega premora s samo 11 osvojenimi točkami na predzadnjem mestu lestvice v 2. Slovenski nogometni ligi.

Klubsko vodstvo je tako v prestopnem roku potegnilo relativno veliko število potez s ciljem obstanka v drugem rangu tekmovanja. Strateg črno-belih Damjan Romih bo lahko v borbi za obstanek računal na kar deset novincev v vrstah Rogaške. Klub so okrepili Mateo Verunica (NK Dekani), Štefan Andjelić (FC Koper), Mateo Branilović (NK Beltinici), Ivan Ptiček (BSK Bijelo Brdo), Dinko Matošević (NK Cibalija Vinkovci), Marko Jordan (FC AO Poros), Marko Marciuš (FC Lynx), Tim Jelenko (NK Bistrica), Klemen Zupet (NK Žiri) in Tim Golob (NK Brda). Od ekipe iz prvega dela prvenstva je v dresu Rogaške ostalo le osem nogometašev.

Pred novo sestavljenih moštvom je v preostalih 11 krogih prvenstva težka naloga. Tekmeca v borbi za obstanek Brda in Brežice imata 4 oziroma 5 točk prednosti, zasledovalec Dravograd pa diha za ovratnik z dvema točkama zaostanka. Prva priložnost za osvojitev prepotrebnih točk bo že tekma proti NK Jadran Dekani, ki jo bodo Slatinčani odigrali na domačem terenu v soboto, 7. marca.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od F. R.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Zahvala vodstva Fužinarja

V prejšnjem tednu sta se vsem požrtvovalnim delavcem, ki skrbijo za sokrajane v teh izredn…