Nogometaši Nafte so začeli s pripravami na drugi del sezone in so že opravili prve treninge pod taktirko trenerja Dejana Dončića. Plavi bodo vrh lestvice 2. SNL napadali s petega mesta, še vedno pa tli tudi upanje za nov dober rezultat v pokalnem tekmovanju.


Lanski finalisti bodo v drugi del sezone vstopili v nekoliko spremenjeni zasedbi, saj je prišlo do nekaterih sprememb tako v igralskem kot tudi v strokovnem kadru. Od Naftinega dresa sta se poslovila Roland Paku in Adam Zagorec, medtem ko bo moštvu v obrambi ponovno pomagal Žiga Živko. Lendavčani so prvemu moštvu priključili tudi nekaj igralcev mladinske šole, ki bodo pod budmimi očmi Dončića iskali dodatne izkušnje in svojo priložnost. Gre za Bruna Šimunkovića, Antonia Martinjaša, Jana Pleja, Davida Jožefa Horvata in Miho Novaka.

Do sprememb pa je prišlo tudi v strokovnem delu Lendavčanov. Kot smo že poročali se je z mesta trenerja vratarjev poslovil Aleksander Šeliga, ki bo svojo pot nadaljeval pri aktualnih državnih prvakih, medtem ko bo njegovo mesto zasedla še ena legenda grofov, in sicer Amel Mujčinović.

Nafta bo pred nadaljevanjem sezone predvidoma odigrala tudi osem pripravljalnih srečanj, prva bo na sporedu že v sredo 13. januarja, ko se bodo Dončićevi varovanci pomerili med seboj.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani pod vodstvom novega trenerja remizirali z Nafto

Medsebojno prijateljsko srečanje so danes odigrali tudi nogometaši Celja in Nafte. Tekma j…