Nogometaši radomelj se pripravljajo na polfinale Pokala Slovenije, kjer se bodo pomerili prav tako z drugoligašem, Nafto. Polfinalni dvoboj bo na sporedu 10. junija ob 17.30 uri, na zalenici NNC Brdo pri kranju. Na klop mlinarjev je pred začetkom sezone sedel Oskar Drobne, ki je z mladim moštvom uspel izboriti polfinale pokalnega tekmovanja in priti do tretjega mesta na lestvici 2. SNL.


”Bil je že skrajni čas, da se vrnemo na zelenice, saj je od zadnjega treninga in tekme preteklo ogromno časa. V tem primeru bi rad pohvalil fante, ki so med dvomesečnim premorom pridno in marljivo izpolnjevali navodila . Posledično so se na trening vrnili v dobri fizični pripravljenosti. Zaradi prekinitve prvenstva se sedaj zavzeto pripravljamo na polfinalni pokalni obračun. Do takrat bomo odigrali še dve prijateljski tekmi in se poskušali čim bolj uigrat,” je po prvi pripravljalni tekmi dejal Drobne.

Nato pa podal svoje mnenje o predčasnem zaključku sezone 2. SNL: ”Občutek po informaciji, da se bo 2. SNL predčasno zaključila je bil zelo boleč. Iz našega stališča lahko trdim, da se počutimo opeharjene in oškodovane. Po dvajsetih odigranih krogih je sezona šla v pravo smer. Zaostanek za vodilnim dvojcem je bil ulovljiv. Bili smo pripravljeni in v dobri formi. Na žalost se je zgodil črni scenarij, zato se moramo s tem sprijazniti. V prihodnost zremo pozitivno, ob enem pa se želimo temeljito pripraviti za prihajajoče nove izzive.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Brda z novim (starim) predsednikom

V Vipolžah je v tem tednu potekal volilni občni zbor nogometnega kluba Brda, ki je odločal…