Nafta je odigrala prvo pripravljalno srečanje, čeprav je tekmovanje v 2. SNL zaključeno. Nogometaše iz Lendave čaka še polfinalni dvoboj v Pokalu Slovenije, kjer se bodo pomerili z Radomljami.


“Fenomenalno. Po dveh mesecih in pol, lahko rečemo prva uradna tekma. Jaz mislim, da je bila ena prava tekma, da smo mi bili pravi nasprotnik, da imava jaz in Sergej neko sliko za naprej. Vendar pa lahko rečem, da to kar sem tudi trdil, da so naši igralci delali po programu, saj vidim da so pripravljeni. Govorimo o neki osnovni pripravljenosti, kar pa lahko stopnjujemo do prve pokalne tekme,” je po včerajšnjem dvoboju z Mariborom dejal trener Nafte, Dejan Dončić.

Nogometaše Nafte v tej sezoni čaka zgolj še pokalno tekmovanje, saj je 2. SNL zaključena, svoje mnenje je podal strateg Lendavčanov: “Na začetku je bilo malce psihično, zaradi čakanja kaj bo, kako bo, na koncu smo nekako želeli, da bi odigrali tekme v 2. SNL, vendar je bila liga prekinjen. Ostal je samo pokal. Normalno, mi smo lahko veseli da smo v Pokalu Slovenije, da želimo igrati v finalu, kar je naša želja, želja kluba in naših navijačev.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Bo Dravo okrepil nekdanji član Fiorentine?

Nogometaši Drave so že pričeli s pripravami na novo sezono. Na prvem pripravljalnem srečan…