Nogometaši Jadrana iz Dekanov so pričeli z drugim delom priprav na nadaljevanje sezone in so odpotovali v Čatež ob Savi, kjer bodo skupaj preživeli tri dni in tudi odigrali dva pripravljalna obračuna. Na prvem so dosegli minimalno zmago.


Krčani so pred dnevi slavili na gostovanju v Novem mestu proti Krki (0:2), tokrat pa so naleteli na razpoložene Dekančane in jim morali priznati premoč. Na dvoboju ekip, ki po jesenskem delu 2. SNL zasedata mesti v spodnji polovici lestvice, so se zmage veselili Primorci, ki so slavili z 1:0. Ob težkih vremenskih razmerah so Dekančani v prvem polčasu zapravili najstrožjo kazen, v drugem pa je za zmago poskrbel Rene Prodanović. Varovanci Alena Šćulca so tako potrdili dobro formo v teh pripravah, potem ko so pred dnevi remizirali (1:1) s kranjskim Triglavom, nato pa doživeli minimalni poraz (0:1) proti šestouvrščenim Biljam.

Na priprave v Čatež je v vrstah Dekanov odpotovalo 26 igralcev, klub pa danes čaka nov pripravljalni obračun, ko bodo na drugi strani igrišča stale Brežice 1919.

Krško – Jadran Dekani 0:1 (0:0)
Prodanović

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vodilni moštvi lige sta se razšli brez zmagovalca

Športni park Radomlje je bil prizorišče dvoboja prvo in drugouvrščenih moštev letošnje dru…