Drugoligaš NK Brežice 1919 Terme Čatež so se okrepile s kar šestimi nogometaši, sporočajo na klubski spletni strani. Prvi je 21-letni branilec Žan-Luka Kocjančič, ki prihaja iz Žalca in je v Brežice prišel iz kluba ND Primorje Ajdovščina. Bil je tudi član Triglava in Domžal, kalil pa se je tudi na Nizozemskem pri Heerenveenu.


Druga okrepitev je 24-letni napadalec Berat Bečiri. Rodil se je v Kopenhagnu na Danskem, igral tudi za mlado (U21) reprezentanco Albanije, iz kjer ima korenine. V Brežice je prišel iz Velenja (Rudar), pred tem je igral še pri Triglavu iz Kranja. Ob igranju na Danskem se je poskusil še v Makedoniji, in sicer v prvoligaškem klubu Škendija.

Okrepili so se tudi med vratnicama, in sicer tja prihaja Vid Goričar, ki je nogometno pot pričel v Krškem. V Brežice prihaja iz kluba naših južnih sosedov z imenom NK Sutla. V članski kategoriji je branil še za Kočevje in Posavje Krško.

Naslednji v vrsti okrepitev je 22-letni gorenjski napadalec Gaber Petric, ki je prišel je iz Triglava, Brežice pa so njegov četrti članski klub.

Peti nogometaš, ki bo v prihodnje igral na dolenjskem je 24-letni obrambno usmerjeni vezist David Škrbec. V Brežice je prišel s Ferskih otokov, kjer je igral za klub KI Klaksvik, s katerim je minulo jesen igral tudi v kvalifikacijah za evropsko ligo. Prihaja iz Novega mesta, kjer je tudi začel svojo nogometno pot in jo nadaljeval pri ljubljanski ekipi Bravo.

Kot zadnja okrepitev Brežičanov pa je 20-letni branilec Tomaž Zakrajšek, ki prihaja iz vasice Drnovo v občini Krško. Svojo nogometno pot je začel pri NK Krško, nadaljeval pa v Avstriji pri klubu SV Frauental. Beleži 21 tekem v 1 SNL.

 

    

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od BM
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vodstvo Rudarja pripravlja načrt finančne sanacije

Kot so zapisali v sporočilu za javnost, se je Rudar iz Velenja znašel v nezavidljivi finan…