Tretjeligaši so za to sezono zaključili s tekmovanji, še zmeraj pa ni znano, kdo bo napredoval in kdo izpadel, v kolikor bo do tega prišlo. V 3. SNL Zahod so prvo mesto po štirinajstih odigranih krogih zasedali nogometaši Primorja.


Kot verjetno vsi v nogometnem svetu, smo si vsekakor želeli sezono odigrati do konca, vendar smo sprejeli tudi odločitev NZS, da sezono predčasno zaključi. Verjamemo, da je bila odločitev ustrezno premišljena in v to se ne spuščamo. Kot vodilno moštvo ob predčasno zaključeni sezoni pa vsekakor pričakujemo napredovanje in posledično nastopanje v višji ligi (2. SNL). Imamo enega najboljših pogojev za izvajanje trenažnih procesov v vseh starostnih skupinah od najmlajših do članov, ter seveda tudi za gledalce na tekmah je več kot odlično poskrbljeno. Nenazadnje smo imeli najboljši obisk na tekmah v predčasno končanem prvenstvu,” je za SNportal dejal Erik Bovcon.

O pričakovani odločitvi NZS pa: “Kot edino sprejemljivo rešitev nastale situacije pričakujemo napredovanje in izpad v enakih okvirih kot je bilo v prejšnjih sezonah oziroma skladno z veljavnimi akti. Želja pa je, da do te odločitve pride čim prej, saj so oziroma smo vsi klubi v nekakem pričakovanju. Kot že prej omenjeno pričakujemo, da bomo novo sezono igrali v 2.SNL, saj smo si napredovanje priigrali na igrišču.”

 

  • Kdo bo izvisel v Kranju?

    V Kranju se obeta zelo zanimiv obračun med Triglavom in Olimpijo, kjer obe ekipi nujno pot…
  • Beršnjak: Fantu je potrebno dati roko

    Velenjski Rudar je na domačem terenu proti Aluminiju vknjižil nov poraz. Knapi so izgubili…
  • Štajersko-prekmurski derbi

    V Ljudskem vrtu se bo 31. krog zaključil s štajersko-prekmurskim derbijem. Mariborčani v b…
Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Davor Mađerić
Naloži več novic iz 2. liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Gorica v kvalifikacijah brez Gambijca in Španca

Goričane konec julija čakajo dodatne kvalifikacije za povratek med elito. Danes so dosegli…