Categories: Prva Liga

Aljaž Krefl: “S kombinatorno igro iskati pot do domžalskih vrat!”

Nogometaše Olimpije po gostovanju v Zavrču, kjer se je petkov obračun zaključil brez zadetkov, v soboto čaka nov zahteven obračun. V Stožice prihajajo Domžalčani, ki podobno kot Haložani slovijo po trdni obrambi, ki le stežka prepušča veliko število zadetkov.

“Z vstopom v novo sezono smo lahko delno zadovoljni. Še vedno nas nekoliko skelita izgubljeni točki v Zavrču, kjer smo si pripravili nekaj izjemnih priložnosti, ki pa jih na našo žalost nismo uspeli izkoristiti. Po visoki zmagi nad Gorico smo se na naše prvo gostovanje odpravili z veliko željo in motivom po osvojitvi novih treh točk, a se zaradi nezbranosti ob zaključku akcij morali zadovoljiti le z eno,” je za klubsko spletno stran dejal Aljaž Krefl, ki se je v prestolnico v paketu z Denisom Klinarjem preselil pred začetkom letošnje sezone. Ljubljanski strateg je mladega branilca obakrat postavil v začetno enajsterico, tako bo verjetno tudi v soboto, ko nekdanji član Rudarja pričakuje tekmeca, ki bo v srečanje krenil nekoliko previdneje: “V soboto nas čaka izjemno zahtevna preizkušnja z Domžalami, ki je izkušena ekipa. Proti Mariboru so v drugem polčasu prevladovali na zelenici in si ustvarili nekaj lepih priložnosti. Pričakujem tekmeca, ki bo v srečanje vstopil nekoliko previdneje, mi pa bomo po drugi strani skozi kombinatorno igro iskali pot do domžalskih vrat. Če bomo s pristopom, glavami in zdravo ambicijo na želeni ravni, potem se lahko nadejamo ugodnega razpleta.”

“Moja največja pomanjkljivost v tem trenutku so nenatančni predložki. Tu moram še marsikaj postoriti, da bo že na naslednji tekmi bolje. Kar se same moštvene forme tiče, mislim, da smo že sedaj v zelo dobrem stanju. Ko malce izboljšamo realizacijo, bomo na vsaki tekmi konkurenčni za zmago,” še dodaja bočni branilec, sicer tudi mladi reprezentant Slovenije.

Recent Posts

Veterana Iličić in Soudani ostajata v Mariboru?

Kako dolgo bosta Josip Iličić in Hillal Soudani še vztrajala v svetu nogometa? Verjetno ne…

3 ure ago

Celje aktivno išče okrepitve, na radarju dve zveneči imeni

NK Celje ne počiva na lovorikah in vsak dan išče nove okrepitve za prihajajočo sezono.…

3 ure ago

Po Mariboru veliko odhodov tudi pri Domžalah

Nogometni klub Domžale se je poslovil od 4 nogometašev, katerih pogodbe so se iztekle z…

4 ure ago

Olimpija še vedno v iskanju novega trenerja

Predsednik Olimpije Adam Delius je pred več kot 20 dnevi napovedal, da bo v roku…

1 dan ago

Trboveljski Rudar s spektakularnim napredovanjem nazaj v 3. SNL!

Rudar iz Trbovelj, nekoč že član slovenske prvoligaške scene, je nedavno gostoval v Šiški, kjer…

1 dan ago

Nov kandidat v boju za podpis Benjamina Šeška

V boju za trenutno enega najbolj vročih napadalcev, Benjamina Šeška, se je pojavil nov kandidat…

1 dan ago