Ljubljanski športni direktor Nenad Protega je že pred dnevi, ob predstavitvi Etiena Velikonje in Lea Ejupa, napovedal, da bo vodstvo državnih prvakov že v kratkem podpisalo novo pogodbo Rokom Kronavetrom, z enim od junakov minule sezone.

Mariborčan, ki po zaključku šampionske sezone ni izključeval možnosti odhoda, je danes v družbi predsednika kluba Milana Mandarića podpisal novo pogodbo. Ob Šporarju in Mendyju s 17 zadetki prvi strelec minulega državnega prvenstva, ki je bil s strani igralcev proglašen tudi za najboljšega nogometaša sezone, bo (ob primerni finančni povišici) dres Olimpije nosil predvidoma vse do konca sezone 2018/19. “V imenu kluba in v svojem imenu z velikim zadovoljstvom sporočam, da je Rok Kronaveter podaljšal svojo pogodbo z NK Olimpija Ljubljana. V veliko čast bo v prihodnjih treh letih imeti v klubu nogometaša, kakršen je Rok. To je dobra novica za klub in za naše navijače, verjamem, da bomo v prihodnjih treh letih skupaj ustvarili nove uspehe,” je veselo vest sporočil Mandarić.

“Zelo sem vesel, da sem podaljšal pogodbo z NK Olimpija Ljubljana. Rad bi se zahvalil predsedniku in športnemu direktorju, saj sta bila v naših pogovorih izjemno korektna. Prepričan sem, da bomo tudi v bodoče uspešno sodelovali ter nadaljevali lepo zgodbo Olimpije,” pa je svoje vtise razkril po podaljšanju sodelovanja razkril osrednji akter zgodbe.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Stadiona Z`dežele in Fazanerija z največ gledalci

Pet srečanj 6. kroga Prve Lige Telekom Slovenije si je v živo ogledalo 8351 gledalcev, kar…