Nov pripravljalni obračun so sinoči odigrali tudi Zavrčani. Na osrednjem igrišču domačega Športnega parka se je četa trenerja Ivice Solomuna pod umetno razsvetljavo pomerila s puljsko Istro, ki je z gostovanjem v Halozah zaključila priprave v Svetem Martinu ob Muri.


Obračun tekmecev, ki sta v tekmovalnem premoru precej spremenila svoji zasedbi, ni ponudil zadetkov, dvoboj se je zaključil z začetnim izidom. Obe ekipi sta si v prvem polčasu pripravili nekaj priložnosti, Zavrčani so najprej zapretili preko Datkovića, a je po njegovem strelu dobro posredoval puljski vratar Lovrić. Med najaktivnejšimi igralci domače zasedbe je bil v prvem polčasu makedonski vezist Borko Gorgiev, nekdanji član zaprešićkega Interja, ki se dokazuje na preizkušnji. V preteklosti tudi najmlajši debitant v 1. HNL je dvakrat preizkusil zbranost gostujočega čuvaja mreže. Drugi polčas so bolje odprli gostje, ki pa ravno tako niso našli poti do završke mreže, medtem ko sta pri domačih v 77. minuti najprej zapretila Glavica, ki se je znašel sam pred vratarjem Ivešo, pet minut zatem pa je Antić zadel le zunanji del mreže.

iV haloških vrstah so se sicer znova predstavili številni novi obrazi, med drugim pa vodstvo išče tudi novega vratarja, saj si je Saša Dreven, ki je že sklenil dogovor, huje poškodoval ahilovo tetivo.

ZAVRČ 0:0 ISTRA 1961
Zavrč: Kovačić, Galić, Mužek, Novoselec, Kokorović, Ptiček, Datković, Milošević, Gorgiev, Habibović, Šarić. Igrali so še: Mehmedović, Puškadija, Polić, Cvek, Pihler, Škvorc, Glavica, Zorko, Tuđan, Antić, Rogač, Muženjak. Trener: Ivica Solomun.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

V Kopru začeli s prvimi treningi pod vodstvom novega trenerja

Nogometaši Kopra so imeli izmed vseh slovenskih prvoligašev najkrajši poletni premor. Po s…