Od minulega četrtka naprej pridno trenirajo tudi nogometaši koprskega prvoligaša. Kanarčke že v uvodu prihajajoče sezone čaka naporen spored, saj bo začetek julija v vsega enem tednu prinesel dva obračuna prvega kroga kvalifikacij za Evropsko ligo, vmes pa se bodo Koprčani v Superpokalu na domačimi Bonifiki udarili še z Mariborčani.


Kaj lahko pa se zgodi, da bo koprski strateg Rodolfo Vanoli v prvih preizkušnjah nove sezone pogrešal Denisa Halilovića. Izkušeni branilec, ki je v dveh sezonah za Koper odigral 47 tekem, ima po pisanju Primorskih novic, poleg podaljšanja dogovora s Koprom, na mizi še ponudbo grškega prvoligaša Kerkyre, ki je minulo sezono zaključila na desetem mestu lestvice državnega prvenstva. Kot zanimivost, klub z otoka Krf je imel med v končani sezoni med osemnajsterico klubov najslabšo gledanost, saj se je na domačih tekmah zbralo le nekaj več kot 900 gledalcev.

Primorske novice obenem pišejo, da s Koprčani trenira tudi ganski napadalec Ferdinand Takyi. V Nemčiji rojeni napadalec je bil v preteklosti član nemških nižjeligašev, v lanskem poletu pa se je dokazoval na preizkušnji v Angliji, najprej pri tretjeligaškem Yeovilu in kasneje še pri Wimbledonu, ki tekmuje v četrtem razredu angleškega nogometa.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…