Že včeraj dopoldne smo poročali, da se po Ivanu Firerju med Celjane vrača še en stari znanec. Naše poročanje so pred nekaj minutami potrdili tudi v klubu, saj je vodstvo kluba z Juretom Travnerjem sklenilo enoletno pogodbo.


Branilec, ki se najbolje znajde na položaju levega bočnega branilca, je bil nazadnje član angleškega drugoligaša Readinga, v dresu katerega pa je odigral vsega eno srečanje. 29-letni nogometaš, ki je v Sloveniji igral tudi za Muro 05, se v Celje vrača po šestih letih. V tem času je bil član Watforda, St. Mirrna, Ludogorca, Bakuja in že omenjenih Mure in Readinga, za Celje pa je v petih sezonah že odigral 115 tekem. Travner je zadolžil številko šestnajst.

Prihoda izkušenega branilca se je razveselil tudi trener Simon Rožman, ki bo na Travnerja morda lahko računal že na nedeljski tekmi proti Krškemu: “Jure premore bogato nogometno znanje ter izkušnje, ob tem pa je tudi karakterno pravi nogometaš za nas. Za njim je fantastična kariera, seveda pa sem prepričan, da mu bo igranje v Celju nedvomno pomagalo še do kakšnega dobrega prestopa in da bo naše sodelovanje koristno za obe strani. Kot mentor bo lahko namreč odlično vplival na naše mlade moštvo.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Dolgoletni član Maribora blizu odhoda na Balkan

Po šestih letih domovanja v štajerski prestolnici bo Maribor to poletje zapustil Gregor Ba…