Želje navijaške skupine Green Dragons so uresničene. Dragonsi so v javni akciji “Izet, adijo!” predsednika edinega ljubljanskega prvoligaša dolgo pozivali k odhodu iz kluba, kar pa bogatemu trgovcu z bananami dolgo ni dišalo. Vse do danes, ko se Rastoder poslavlja od mesta predsednika, klub pa prevzema Milan Mandarić, ki smo ga v Sloveniji že spoznali v koprskem prvoligašu.


“Z dnem, 1. junija 2015, sem z g. Milanom Mandarićem sklenil dogovor o predaji kluba, zato odstopam z mesta predsednika ŠDNK Olimpija Ljubljana. Do skupščine, ki bo na sporedu 15. junija 2015, ob 11. uri v hotelu Lev, bom opravljal nujne tekoče posle,” je v odstopni izjavi sporočil Rastoder. Na klubski spletni stran so obenem še zapisali z današnjim dnem funkcijo generalnega direktorja kluba prevzema Ranko Stojić. Nekdanji vratar, danes pa v Srbiji dobro poznani nogometni menedžer, si je v družbi Ivana Simića ogledal sobotno tekmo tekmo z Domžalami.

“Z gospodom Izetom Rastoderjem smo so dosegli dogovor, da odstopi z mesta predsednika Športnega društva Nogometni klub Olimpija Ljubljana. Dogovor je sklenjen. Izredna skupščina bo 15. junija ob 11. uri v hotelu Lev, kjer bom kandidiral za mesto predsednika. Upam, da bom tudi izvoljen,” pa je dogovor z Rastoderjem za Ekipa24 potrdil Milan Mandarić, bodoči predsednik Olimpije.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Djuranović: Tekma je dosegla svoj namen

Rumena družina je na včerajšnji pripravljalni tekmi s hrvaško Rijeko premoč priznala južni…