Domžalska mladinska šola se po lanskoletni izgubi državnega naslova pri kadetih in mladincih kot kaže želi v najkrajšem možnem času vrniti na prestol slovenskega mladinskega nogometa. Po tem, ko so se v mesto ob Kamniški Bistrici že preselili Renato Simić, Jošt Urbančič in Tarik Nikolovski se Dejan Dončić in ostala uprava spogledujejo še s podpisom pogodbe z igralcem, ki je zadnji dve leti preživel v Španiji, nosil pa je tudi dres z državnim grbom.


Na pripravljalni tekmi mladinskih ekip Domžal in Aluminija je bil v dresu rumenih opažen Luka Guček, dozdajšnji član Real Betisa, ki se je na Iberski polotok preselil iz Krškega. Z branilcem v ekipi so varovanci Darka Birjukova premagali šumare s 7:2, poleg Posavca pa je dres Domžalčanov nosil tudi Dario Kolobarić, član salzburškega Red Bulla. Več o tem, ali se obetavna branilec in napadalec vračata v Slovenijo bo verjetno znano v prihodnjih dneh. 

Sicer pa tudi njihovi glavni konkurenti iz Maribora ne počivajo. Istočasno kot Domžalčani so danes v dopoldanskih urah odigrali prijateljsko tekmo s tretjeligašem iz Slovenskih Konjic in slavili s 3:2. 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jaka Purg
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Rozman: V garderobi vlada odlično vzdušje

Nocoj v Ljudskem vrtu nogometaše Celja čaka ena od najpomemnejših tekem v letošnji sezoni.…