Domžalska mladinska šola se po lanskoletni izgubi državnega naslova pri kadetih in mladincih kot kaže želi v najkrajšem možnem času vrniti na prestol slovenskega mladinskega nogometa. Po tem, ko so se v mesto ob Kamniški Bistrici že preselili Renato Simić, Jošt Urbančič in Tarik Nikolovski se Dejan Dončić in ostala uprava spogledujejo še s podpisom pogodbe z igralcem, ki je zadnji dve leti preživel v Španiji, nosil pa je tudi dres z državnim grbom.

Na pripravljalni tekmi mladinskih ekip Domžal in Aluminija je bil v dresu rumenih opažen Luka Guček, dozdajšnji član Real Betisa, ki se je na Iberski polotok preselil iz Krškega. Z branilcem v ekipi so varovanci Darka Birjukova premagali šumare s 7:2, poleg Posavca pa je dres Domžalčanov nosil tudi Dario Kolobarić, član salzburškega Red Bulla. Več o tem, ali se obetavna branilec in napadalec vračata v Slovenijo bo verjetno znano v prihodnjih dneh. 

Sicer pa tudi njihovi glavni konkurenti iz Maribora ne počivajo. Istočasno kot Domžalčani so danes v dopoldanskih urah odigrali prijateljsko tekmo s tretjeligašem iz Slovenskih Konjic in slavili s 3:2. 

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Jaka Purg
Naloži več novic iz Mladinski nogomet

Dodaj odgovor

Poglejte še

Osmica prvakov, Muraši dosegli ducat zadetkov, Madžari učinkovitejši od Celjanov

Aktualni državni nogometni prvaki iz Maribora so gostovali pri Mozirju in za uvod v pripra…