Saga okoli prestopa Saše Ivkovića je končana. Srbski branilec je sedaj tudi uradno postal član kluba Baniyas iz Združenih arabskih emiratov.

Prestop Ivkovića v vrste Baniyasa bo na račun kluba iz Ljudskega vrta navrgel kar 1,5 milijona evrov, z dodatnimi bonusi pa naj bi v mariborsko blagajno prikapljalo še dodatnih 300 tisočakov. Tako je Zlatku Zahoviću, ki je 26-letnega Ivkovića v Maribor pripeljal leta 2018, znova uspel velik milijonski prestop.

Srb s hrvaškim potnim listom, ki je bil v pretekli sezoni eden najbolj zaslužnih nogometašev, da so se Mariborčani okitili s 15. naslovom državnih prvakov, je kmalu po prihodu postal eden najbolj priljubljenih nogometašev med mariborskimi navijači. S svojo dobro igro in velikim številom zadetkov je postal pravi vijoličasti bojevnik, a so se pri vodstvu Maribora odločili, da je ponudba Baniyasa preveč mamljiva, da bi jo zavrnili.

Ivković je v Maribor prišel v sezoni 2017/18 in za vijoličaste zbral 57 prvoligaških nastopov, v katerih je zabil za branilca impresivnih 10 zadetkov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od admin
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Kronaveter povedal mišljenje o kadrovskih spremembah

V Mariboru so se tik pred prekinitvijo prvenstva začele kadrovske spremembe, ki so se vsaj…