Čeprav se je letošnja sezona šele dodobra začela in smo še vedno v juliju je Slovenija že ostala brez klubskega predstavnika v Evropskih tekmovanjih. Po včerajšnjem izpadu Mariborčanom v Kazahstanu so jim danes z visokim porazom v Splitu sledili tudi Koprčani.


Italijanski strateg na klopi ‘kanarčkov’ Rodolfo Vanoli po tekmi na novinarski konferenci ni deloval pretirano razočaran: “Rad bi čestital Hajduku, ki je odigral odlično tekmo. Čeprav smo izgubili sem zelo ponosen na svoje fante. Vse do 3:1 smo bili v igri, kljub hitro prejetemu prvemu zadetku, po katerem se je ekipa dobro odzvala.” Vanoli je tudi pohvalil domače navijače, ki so: “pripravili atmosfero, kakšno so v Italiji sposobni uprizoriti samo v Neaplju in Rimu. Vedeli smo, da nam bo zelo težko igrati pred takšno publiko, vendar smo kljub vsemu odigrali borbeno vse do konca, čeprav bi lahko igrali tudi bolje.”

Italijana so na novinarski konferenci presenetili z vprašanjem ali je po izpadu Maribora proti Astani morda iz tabora vijoličastih oziroma Zlatka Zahoviča na njegov naslov že prišla kakšna ponudba, kar pa je Vanoli zavrnil: “Sem trener Kopra in to že četrto leto. Tukaj delamo dobre stvari. S klubom imamo rezultate in smo v odličnih odnosih. Če se kdo želi pogovarjati o tem se mora javiti predsedniku.”

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Djuranović: Tekma je dosegla svoj namen

Rumena družina je na včerajšnji pripravljalni tekmi s hrvaško Rijeko premoč priznala južni…