Vodstvo NK Radomlje je potrdilo, da bo v prihodnji sezoni nastopalo v Prvi ligi Telekom Slovenije. Kot so zapisali na spletni strani, je potrebno še nekaj podrobnosti v povezavi z licenciranjem za pridobitev licence, v ponedeljek 23.6. pa mora sestavo lige na sestanku potrditi še IO NZS.


Radomljani, tudi v prihodnji sezoni jih bo vodil Dejan Djuranović, bodo s pripravami na zgodovinsko sezono pričeli v ponedeljek, 23. junija, finančni okvir in okrepitve v igralskem kadru, jedro moštvo bo ostalo nespremenjeno, pa bodo znani do konca meseca. Kot je znano, bodo Radomlje domače tekme gostile v domžalskem Športnem parku, saj radomeljski objekt ne ustreza kriterijem tekmovanja 1. SNL.

Obenem so v klubu poskrbeli tudi za prodajo letnih vstopnic, za katero bodo morali zvesti gledalci odšteti 60 evrov, z njimi pa si bodo lahko ogledali tekme prvega moštva v Prvi ligi Telekom Slovenije in Pokalu Slovenije, kakor tudi nastope druge ekipe, ki bo v prihodnji sezoni najverjetneje tekmovalo v 3. SNL center.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…