Danes dopoldne so se prvič zbrali tudi nogometaši ljubljanske Olimpije, ki so pod vodstvom trenerja Darka Karapetrovića trenirali v Športnem parku Radomlje.


Na uvodnem treningu so pod vodstvom Karapetrovića, ki je moštvo začasno prevzel po odhodu srbskega stratega Milorada Kosanović, vadili nogometaši, ki imajo s klubom sklenjeno pogodbo, prvega treninga pa se je udeležilo tudi nekaj nogometašev, ki so v lanski sezoni igrali za mladinski ekipi Interblocka in Olimpije, Adnan Golubović, Mario Jurčević, Rok Jazbec, Mario Guberac, Rok Pirc in drugi. Treniral je tudi Aleksandar Rodić, ki mu je pogodba sicer potekla s koncem minule sezone. Kot je znano so moštvo po koncu minule sezone zapustili Miroljub Kostić, ki bo kariero nadaljeval v Sarajevu, Damjanu Trifkoviću je potekla pogodba, sodelovanje pa je klub razdrl z Markom Zalaznikom. Že nekaj tednov pred koncem sezone sta sta valu zimskih odhodov sledila tudi Gabriel Eteme in Franklin Vicente.

Medtem pa Izet Rastoder po pisanju Ekipe še vedno čaka na odgovor Nogometne zveze Slovenije, na katero je poslal predlog, v katerem se zavzema, da bi bilo zasebnikom omogočeno neposredno upravljanje klubov.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Vrste Kopra zapušča motor sredine igrišča

Dresa Kopra v prihodnji sezoni ne bo več nosil Timotej Dodlek, ki je bil letos eden izmed …