Pri ljubljanski Olimpiji nadaljujejo s kadrovanjem. Potem ko so zmaji včeraj predstavili portugalskega vezista Ricarda Alvesa, so danes potrdili še en prestop. Med zeleno-bele se seli Francoz Martin Mimoun, ki je z Olimpijo sklenil triletno pogodbo.


“Prvi vtisi ob prihodu v Olimpijo so več kot pozitivni. Zelo sem vesel, da bom igral na najlepšem nogometnem objektu v državi, primarni cilj pa je, da z všečno igro in posledično zmagami privabimo čim večje število navijačev. Imam ogromno željo po napredovanju in zmagah v zeleno-belem dresu,” je uvodoma dejal 23-letni nogometaš, ki je bil kar pet let član francoskega drugoligaša Stade Laval, za katerega je na 25 tekmah dosegel tudi dva zadetka. Nekdanji član mlajših selekcij Paris Saint-Germaina se dobro znajde na desni ali levi strani zvezne vrste, lahko pa igra tudi na položaju ofenzivnega vezista, so zapisali pri Olimpiji. Prestop Francoza je pokomentiral tudi direktor Ranko Stojić: “Poleg nadarjenih fantov, ki igrajo v zvezni vrsti, smo s prihodoma Alvesa in Mimouna začeli formirati moštvo, ki nam lahko že v tem trenutku prinese pozitivne stvari. Martin Mimoun je več kot dobrodošla okrepitev, saj se zavedamo, da bo večina naših tekmecev v državnem prvenstvu proti nam zaigrala v obrambno usmerjeni formaciji. Z njegovo idejo, zmožnostjo kreiranja igre in kakovostno levico smo dobili igralca, ki bo nevaren z vseh položajev v napadalnem delu.”

“Vsi moramo stremeti k temu, da bodo naši navijači odhajali s stadiona zadovoljni. To pa bo možno le ob pravem pristopu in veliki želji po uspehu. To velja za prav vse člane našega moštva. Ljubljana pa je prekrasno mesto, v katerem se bom dobro počutil,” je še dodal novinec v ljubljanski zasedbi.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Znani termini evropskih tekem

Znani so vsi datumi in ure začetka evropskih tekem za slovenske predstavnike v prvem kvali…