Poškodba glave vratarja Maribora Kenana Pirića, ki je na včerajšnji tekmi v Domžalah dobil močan udarec v glavo in je srečanje moral končat že sredi prvega polčasa je minila brez težjih posledic in le z manjšim pretresom možganov, so sporočili iz tabora vijoličastih.

Pirić je udarec v zatilje prejel ob nespretnem štartu Sappinena in je v 16. minuti dvoboja za nekaj trenutkov tudi izgubil zavest. Dan po neprijetni situaciji je sedaj že znano, da dogodek ni pustil težjih posledic.

“Zdravniki so mi predpisali popolno mirovanje, s strogo prepovedjo vsakršnih aktivnosti, tako da sem, žal, moral odpovedati udeležbo na reprezentančni akciji. Čutim še bolečine v vratu, dosledno bom upošteval navodila zdravnikov in upam, da se bom lahko v prihodnjem tednu pridružil klubskim soigralcem na treningih,” je danes za spletno stran kluba dejal reprezentant Bosne in Hercegovine, ki bo tako moral izpustiti reprezentančno akcijo svoje države, ki jo v naslednjem tednu čakata tekmi proti Liechtensteinu in Armeniji.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od R. Š.
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Mandarićev govor navdihnil zmaje?

Ljubljanska Olimpija je odigrala četrto pripravljalno tekmo, v Brežicah je naspoti stalo d…