Med tiste redke, ki so prestavitev začetka spomladanskega dela prvenstva sprejeli odprtih rok, verjetno spadajo predvsem Goričani, ki so s pripravami na nadaljevanje sezone pričeli s precejšnjim zamikom v primerjavi z ostalimi prvoligaši.


Goričani so do včerajšnje medsebojne tekme odigrali sedem preizkušenj, šest od tega z drugo- ali nižjeligaši, edini poraz pa so doživeli prav na edini tekmi s prvoligašem, ko jih je v novogoriškem Športnem parku z zadetkom Ivana Lendrića ugnalo Celje. Novi strateg Gorice Cesare Beggi je formo svojih varovancev včeraj preveril z že omenjeno medsebojno tekmo, ki je trajala dobrih 70 minut, v tem času pa je padlo kar deset zadetkov. Obračun se je končal z rezultatom 6:4, pri zmagovalcih je bil dvakrat uspešen Osuji, med strelce pa so se vpisali še Palumbo, Džuzdanović, Ferri in Eleke, ki je v pripravah skupno zabil že šest zadetkov. Pri poražencih je bil trikrat uspešen Makinwa, zadel pa je tudi Di Cecco.

Obračuna ni odigral Luka Majcen, saj 25-letnega napadalca, kot smo že poročali včeraj, zaradi zvina gležnja čaka nekajtedensko okrevanje.

GORICA A 6:4 GORICA B
Osuji (2x), Palumbo, Džuzdanović, Ferri, Eleke; Makinwa (3x), Di Cecco

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Škandal odnesel zvezdnika Olimpije

Po tem, ko je v javnost pricurljala novica, da naj bi se trojica nogometašev Olimpije zapl…