Do zaključka poletnega prestopnega roka je še dobrih deset dni. Klubi opravljajo še zadnje kadrovske korekcije, korenitih sprememb pri slovenskih prvoligaših vseeno ne gre pričakovati. Kljub temu pa so v nekaterih klubih prestopne dejavnosti tudi v teh dneh še pogost pojav.


Med slednje lahko uvrstimo završkega prvoligaša, ki se je, kot smo že poročali, po porazu s Celjem za sodelovanje zahvalil obetavnemu branilcu Luki Bogdanu. Haložani, ki so včeraj v uvodnem krogu pokalnega tekmovanja z zadetkoma Tuđana in Matjašiča premagali celjski Šampion, pa so včeraj v svoje vrste pripeljali še enega novinca. Uganili ste, znova gre za tujca. Plejadi Hrvatov, Bosancu, Črnogorcu, Slovaku in Špancu se je pridružil še Avstrijec srbskih korenin.

Enoletni dogovor je z Zavrčani sklenil Stefan Petrović, ki ima kljub 21 letom za sabo že zanimivo nogometno pot. Nekdanji član mladinskih selekcij Avstrije in dunajskega Rapida je bil dve leti nogometaš berlinske Herthe, kjer dresa prvega moštva ni nosil nikoli, zato pa je bil po zaključku mladinskega staža nekaj časa član druge ekipe. Pred tremi leti se je desni bočni branilec vrnil v rodno domovino, sklenil pogodbo z Wiener Neustadtom, ki ga je posodil Paschingu, v pretekli sezoni pa je nosil dres drugoligaškega Lieferinga, a je za podružnično moštvo Red Bull Salzburga odigral vsega pet tekem.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Celjani se še naprej krepijo

Iz knežjega mesta so včeraj sporočili, da se je na stadion Z’dežele preselil še en o…