Nezadržno se približuje tudi prvi trening nogometašev Mure, ki je zaukazan za soboto 5. januarja. Še pred prvim treningom se bodo črno-beli zbrali na uvodni večerji.

Kot so sporočili iz soboškega prvoligaša bodo črno-beli odigrali 10 pripravljanjih srečanj, med drugim pa se bodo v februarju odpravili v turško mesto Side. Prav tako pa je znanih že sedem nasprotnikov s katerimi se bodo črno-beli pomirili.

Za začetek se bodo Muraši udarili z drugligašem iz Beltincev, sledi obračun proti hrvaškemu drugoligašu Međimurju iz Čakovca. V sredo 30. januarja bodo črno-beli igrali še z enim slovenskim drugoligašem ptujsko Dravo. V turškem delu priprav so znani že trije nasprotniki od štirih. 6. februarja bodo moči merili z ukrajinskim prvoligašem Chornomorets iz Odesse, naslednji dan sledi tekma proti poljskemu drugoligašu Rakow Czestochowa, v ponedeljek 11. februarja pa sledi obračun z moldavskim prvakom Sheriffom iz Tiraspola. Turška generalka je predvidena za četrtek 14. februarja, vendar nasprotnik še ni znan. Zadnja preizkušnja v Sloveniji sledi 19. februarja proti nižjeligašu iz Dobrovc.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Uredništvo SNPortal.si
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

URADNO: Šme iz Maribora v Olimpijo

Kar se je že nekaj časa zdelo povsem jasno, je naposled danes dobilo še uradno potrditev, …