V Zavrču se tudi to poletje obetajo velike kadrovske spremembe. Završko barko so po koncu minule sezone zapustili številni obrazi, ostala je zgolj dvanajsterica, a se je že danes omenjena številka zmanjšala še za enega, saj je proste roke dobil tudi Sanin Muminović.


Rečan, rojen v Srebrenici, včeraj ni igral proti Škendiji, saj ima ponudbo iz tujine, zato ga vodstvo haloškega prvoligaša ni želi ovirati pri prestopu, je za SportCom.hr pojasnil Đani Laser, ki je v teh dneh po nekaj mesecih znova prevzel mesto športnega direktorja. Muminović pa ni edini, ki bi lahko zapustil Zavrč, saj se lahko s snubci pohvalita tudi Toni Datković in Dejan Polić. Dvojec spada v maloštevilno skupino nogometašev, ki so v zimskih mesecih preživeli pravo kadrovsko revolucijo: “Toni Datković in Dejan Polić sta še vedno člana kluba, vendar za njiju obstajajo ponudbe. Videli bomo, kaj se bo dogajalo v nadaljevanju prestopnega roka. Mladi Monjac se je vrnil (op.p. v Rijeko), saj mora igrati. Premlad je, da bi dobil večjo minutažo v prvi ekipi, Zavrč pa še nima B ekipe,” je pojasnil novi-stari športni direktor Zavrča, ki smo ga lahko tudi po februarski sporazumni prekinitvi dogovora pogosto opazili na tribuni završkega Športnega parka.

Zavrč ima po besedah Đanija Laserja ponudbe tudi za Datkovića in Polića. (Foto: Jure Banfi)
Zavrč ima po besedah Đanija Laserja ponudbe tudi za Datkovića in Polića. (Foto: Jure Banfi)

Pod vodstvom trenerja Ivice Solomuna v teh dneh trenira tudi plejada nogometašev, ki se nahajajo na preizkušnji, večina od njih prihaja iz Hrvaške: “Prvenstveno sem želel pripeljati predvsem igralce iz druge ekipe Rijeke, ki jih dobro poznam, saj sem jim bil trener. Dokler vsega ne razrešimo, ne bom govoril o imenih. Za zdaj so v klub prišli Luka Muženjak iz Cibalie in Filip Škvorc iz Dinama ter še dvojica mladih slovenskih reprezentantov,” je še dodal Laser.

Škvorc in Muženjak sicer nista edina nova obraza, ki se dokazujeta vodstvu kluba, včeraj so proti Škendiji igrali tudi Mihael Lovrec (Maribor B/Malečnik), Ed Kevin Kokorović (Rijeka II), Dejan Glavica (Horn), Mateo Mužak (HNK Gorica), Patrik Tudjan (Varaždin), Aleks Pihler (Domžale/Triglav) in drugi. Z Zavrčem so v minulih dneh povezovali tudi Sašo Drevena, ki se je razšel s puljsko Istro.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Omladič namignil na vrnitev?

Nik Omladič je na svojem Instagram profilu, z zanimivo objavo na svojem story-u morda že n…