Napadalec mariborskega prvoligaša Jean-Philippe Mendy je zadnja dva tedna preživel v bolnišnični oskrbi, ki pa jo je sedaj le zapustil in danes na treningu obiskal tudi soigralce.


26-letni Francoz je za spletno stran mariborskega kluba povedal, da se dobro počuti: “Vse je v redu, tukaj sem (smeh). Že med bivanjem v bolnišnici nisem imel težav, moral sem le čakati, da opravim preiskave, zato se je vse skupaj zavleklo. Zdaj doma počivam, z menoj je soproga, iz Francije je dopotovala mama, vmes me je obiskala tudi sestra. Hkrati so mi na voljo ves čas, če kaj potrebujem, vsi v klubu, tako da lažje prestajam te trenutke. Seveda pa je jasno, kaj najbolj pogrešam… Komaj čakam trenutek, da bom spet na treningu, na tekmah s soigralci. Rad bi igral, najtežje je le opazovati dogajanja s strani.”

Stanje napadalca, ki je v letošnji sezoni zabil že enajst zadetkov, se je po ustrezni terapiji izboljšalo, odlično pa je prestal tudi zahtevna testiranja. Zaključne teste, ki so pri vrhunskih športnikih nujni, načrtujejo v roku naslednjih dveh tedno.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga
Komentarji so onemogočeni.

Poglejte še

Državni prvaki na Fazaneriji pričakujejo goste iz Ljubljane

Po tem, ko se Mura še vedno bori za mesto vsaj v skupinskem delu konferečne lige, je domač…