Danes smo že pisali, da bi lahko Koprčani pred začetkom nove sezone ostali brez branilca Denisa Halilovića. A to se ne bo zgodilo, saj Šoštanjčan ostal na Bonifiki, čeprav je imel na mizi tudi ponudbo grškega prvoligaša Kerkyre.


Iz koprskega prvoligaša so namreč sporočili, da se je športni direktor Matej Mavrič Rožič z 29-letnim branilcem dogovoril za podaljšanje sodelovanje. Halilović, ki se je v preteklosti dokazoval tudi v Rusiji, na Nizozemskem in v Bolgariji, bo tako tudi v novi sezoni nosil pomemben delež bremena. V dveh sezonah je za Koper zbral 47 ligaških nastopov, v minuli sezoni pa je v pokalnem tekmovanju zabil dva pomembna zadetka. Najprej je v povratnem obračunu z Domžalami potrdil napredovanje v finale, v katerem pa je že v uvodu načel mrežo Celja.

Halilović sicer ni edini, ki je danes s Koprom podaljšal pogodbo, to sta storila tudi Damir Hadžić in kapetan Ivica Guberac, medtem ko se je vodstvo kluba za sodelovanje zahvalilo Mihi Gregoriču, ki mu je po koncu sezone potekel dogovor. Iz koprskih vrst so še sporočili, da se klub dogovarja z vratarjem Kristijanom Kahlino in napadalcem Ferdinandom Takyijem. Oba sta se pripravam pridružila že v četrtek.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Vrste Kopra zapušča motor sredine igrišča

Dresa Kopra v prihodnji sezoni ne bo več nosil Timotej Dodlek, ki je bil letos eden izmed …