Nogometaši NK Bravo se kljub všečni igri in nekaj priložnostmi, iz Maribora vračajo praznih rok. Vijoličasti so ob debiju novega trenerja Maura Camoranesija dosegli visoko zmago (4:1)


Po porazu z Mariborom je misli strnil strateg Brava Dejan Grabić: “Odigrali smo dobro tekmo. V prvem polčasu smo imeli kar nekaj dobrih trenutkov in ne bi bilo nič nenavadnega, če bi tudi povedli. Velikokrat smo prišli v medprostore, se obrnili proti golu, a je manjkal sprint, konkretnost. Res škoda, da smo gole dobili iz situacij, ki niso bile popolnoma izigrane in smo bili premalo agresivni in dosledni v situacijah 1:1, bloku, skoku, izhodih v in okrog našega 16-metrskega prostora.”

“V drugem polčasu smo imeli pobudo in pokazali odličen karakter. V naslednjem tednu bomo popravljali omenjena momenta v igri. Igro in duel 1:1 in defenzivne prekinitve. Po drugi strani pa tudi konkretnost v fazi napada. Na tekmi je bilo ogromno pozitivnega. Koper je po profilu igralcev in igre podoben Mariboru. Morali bomo biti zelo dobri pri njihovih prekinitvah. Čestitke Mariboru za zmago in Aljoši za gol,” še dodaja Grabić.

3. krog PLTS:
NK Maribor- NK Bravo 4:2 (3:0)
Matko 34., Mešanović 37., Mitrović 40., Mlakar 81.; Nukić 79.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Žiga Rebevšek
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Neuradno: Gorica tik pred podpisom daleč najbolj odmevne okrepitve letos!

Gorica je zaenkrat po treh odigranih krogih v Prvi ligi Telekom Slovenije še brez točk. Po…