Z izjemo Gorice je s s pripravami na spomladanski del sezone že pričela preostala deveterica nogometašev. Po prvotnih načrtih bi se morali nogometaši pokalnega prvaka zbrati v ponedeljek, a je bil začetek priprav prestavljen na prihodnji teden.


Goričani bodo s pripravami pričeli prihodnji ponedeljek, jasno je, da tudi z novim trenerjem, še četrtim v letošnji sezoni. Po Luigiju Apolloniju, Miran Srebrniču, ki je odšel zaradi zdravstvenih težav, in Iztoku Kavčiču, ki se je odločil sprejeti ponudbo iz Ljudskega vrta, bo na klop znova sedel tujec. Že včeraj so s severa Primorske prišli namigi, da upravni odbor potrjuje ime novega trenerja, očitno pa bo na klop znova sedel Italijan. O imenih zaenkrat še ni sledu, jasno je le, da ne gre za Luigija Apollonija in Rodolfa Vanolija, kar je Robert Vrtovec, predsednik kluba potrdil za Ekipa24. Je pa Vrtovec v pogovoru za ligaško spletno stran državnega prvenstva Prvaliga.si potrdil, včerajšnje domneve, da gre znova za Italijana: “Novi trener Gorice bo skoraj zagotovo italijanski strokovnjak. Izvršni odbor je ime novega trenerja sprejel že včeraj, vendar moramo počakati, da se bo o tem opredelila tudi druga stran, kar je povsem normalno. Pogovori bodo potekali do petka in mislim, da bomo zadevo pozitivno zaključili.”

O pripravljalnih tekmah za zdaj še ni kaj prida jasnega, saj v klubu načrta še niso razkrili. So pa pripravljalni obračun z Goričani že potrdili pri puljski Istri in kranjskem Triglavu. Slednji se bodo z Gorico pomerili 31. januarja, štiri dni pred tem bodo plavi gostovali še v hrvaški Istri.

Naloži več sorodnih novic
Naloži več novic od Peter Dominko
Naloži več novic iz Prva Liga

Dodaj odgovor

Poglejte še

Reprezentančni vratar zapustil Olimpijo

Smo sredi prestopnega roka, in na začetku prvoligaške sezone. Kljub temu pa je zelo pestro…